اخراج فردوسی پور از صداوسیما تکذیب شد

اخراج فردوسی پور از صداوسیما تکذیب شد

یک منبع آگاه در شبکه سوم سیما با اعلام این نکته که برنامه نود از جمله قوی ترین برنامه های ورزشی تاریخ صدا و سیماست، شایعه اخراج عادل فردوسی پور به خاطر حضور صفایی فراهانی در برنامه دوشنبه شب را تکذیب کرد.
به گزارش باشگاه جوانی برنا، بدنبال انتشار برخی اخبار مبنی بر اعتراض شدید به مدیران سازمان صدا و سیما و بویژه شبکه سوم سیما و برنامه ورزشی نود، یک منبع آگاه خبر اخراج فردسی پور را تکذیب کرد.
این در حالی است که در برنامه این هفته نود با دعوت از صفایی فراهانی و نماینده سازمان تربیت بدنی (که بنا به دلایلی در برنامه حضور نیافت) به رفع ابهاماتی درباره حضور علی آبادی در انتخابات رییس فدراسیون فوتبال پرداخته شد.
در این برنامه ضمن ایراد برخی ضعف های مدیریتی صفایی فراهانی در امر اطلاع رسانی و بیان تناقض گویی های وی، برخی نقاط ضعف کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی مطرح شد.
فردوسی پور نیز که مانند همیشه به خوبی از عهده اجرای برنامه و حتی مشاجرات صفایی فراهانی و کیومرث هاشمی برآمد، با ارائه مستنداتی سعی در انجام وظیفه اصلی رسانه ملی در انعکاس اخبار و تنویر افکار عمومی پرداخت که بارها از سوی کیومرث هاشمی، معاون سازمان تربیت بدنی مورد تجلیل واقع شد.
پس از پخش این برنامه و با توجه به برخی نکات گفته شده از سوی صفایی فراهانی در برنامه و طولانی شدن مدت برنامه شنیده شد که برخی صدا و سیما و بویژه مدیریت شبکه سوم سیما را تحت فشار قرار دادند تا عادل فردوسی پور، تهیه کننده این برنامه را توبیخ و از سازمان اخراج کنند.
بنا بر این گزارش خبرنگار باشگاه جوانی خبرگزاری برنا طی تماس تلفنی ، یکی از مدیران شبکه سوم سیما خبر اخراج فردوسی پور را تکذیب کرد و گفت: حضور منتقدان و ارائه نقطه نظراتشان در برنامه نود از جمله نقاط قوت این برنامه است و سازمان هیچ تصمیمی مبنی بر توبیخ و یا اخراج این مجری - کارشناس توانمند در دستور کار خود ندارد.
وی البته دلیل تکذیب نشدن خبر منتشره را سیاست سازمان در قبال برخی اخبار غیررسمی دانست و تصریح کرد: هفته آینده و با پخش برنامه نود و با حضور عادل فردوسی پور اینگونه شایعات خود به خود تکذیب می شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد