دست دادن بیشتر از روبوسی موجب انتقال بیماریها می‌شود

دست دادن بیشتر از روبوسی موجب انتقال بیماریها می‌شود

محققان دریافتند با توجه به اینکه آلودگی ها و ویروسها در تماس با سطوح مختلف روی دستها می مانند، دست دادن بیشتر از روبوسی موجب انتقال بیماریها می شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فاکس نیوز بسیاری از افراد تصور می کنند در بسیاری از بیماریهای مسری مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا امکان انتقال بیماری فقط ار راههای تنفسی مانند عطسه- سرفه و روبوسی وجود دارد در حالی که بررسی ها نشان می دهد دستها یکی از اعضایی هستند که به شدت در انتقال بیماریها موثرند.

لازم به ذکر است که برخی از ویروسها و میرکوبها تا 18 ساعت در تماس دست با سطوح روی دستها باقی می مانند و قابلیت انتقال به دیگران را دارند.

در ضمن متخصصان معتقدند که در میان بیماریها سرماخوردگی و بیماریهای معده و روده بیشتر از طریق دست دادن و یا تماس بدنی انتقال می یابند.

البته بهتر است افراد در زمان بیماری مرتب دستهایشان را با صابون و مواد ضد باکتری بشویند و از هر گونه تماس با دیگران نیز حتی الامکان خودداری نمایند.

و در مکانهای پر رفت و آمد مانند تاکسی و اتوبوس نیز که امکان آلودگی دستگیره در بسیار زیاد است دقت بیشتری داشته باشند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • تغییر دکترین عملیاتی نیروی هوایی اسرائیل؛ از تلفن‌های ویژه در کلاه‌خود تا تفویض اختیار به خلبانان
  • شهرام ناظری: باید از ترکها و دولت ترکیه تشکر کنیم که مکتب مولانا را نگه داشتند. اگر در ایران بود، از بین رفته بود
  • قدیری ابیانه: هیچکس جرات حمله به حزب‌الله قدرتمند را ندارد!؛ جلیلوند: پس چرا در جنگ ۱۲ روزه هیچکار نکرد
  • دفاع سرسختانه ژیلا صادقی، مجری حکومتی از برخورد نیروهای امنیتی با مردم معترض
  • سفیر جمهوری اسلامی در بغداد: آماده حفاظت از نظام عراق در برابر سقوط هستیم
  • زیدآبادی: نقشه آمریکا کاملاً علنی است، حالا این چه توطئه‌ای است که عراقچی تازه آن را کشف کرده؟
  • پوتین چگونه ایران را مهار کرد؟؛ از بوش تا جنگ ۱۲ روزه
  • وزیر دفاع اسرائیل: هرگز از نوار غزه خارج نخواهیم شد
  • انفجار مرگبار در مسجد «امام علی» در سوریه؛ «بمب هنگام نماز منفجر شده است»
  • ویدیویی احساسی پدر ترانه علیدوستی برای دخترش: رفیق تنهایی‌هام به وجودت افتخار می‌کنم