نامه های عاشقانه ماریا کالاس ستاره فقید اپرا حراج می شوند

نامه های عاشقانه ماریا کالاس ستاره فقید اپرا حراج می شوند

وسایل و نامه های شخصی ماریا کالاس، ستاره فقید اپرا در حراجی ساتبی میلان به فروش می رسند.
از ماریا کالاس به عنوان بهترین خواننده اپرا، پس از جنگ جهانی دوم نام می برند

مجموعه داران شخصی و دولت یونان در تلاش برای دست یافتن به مجموعه گرانبهایی از اموال خانم کالاس هستند. لباس ها، نامه های شخصی، هدایا و کلاه گیس های این خواننده اپرا در میلان به حراج گذاشته خواهند شد.

ماریا کالاس در دوم دسامبر ۱۹۲۳ در نیویورک از پدر و مادری یونانی به دنیا آمد. از او به عنوان بهترین خواننده اپرا، پس از جنگ جهانی دوم نام می برند.

ماریا کالاس تحصیلات موسیقی خود را در یونان و خوانندگی اپرا را در ایتالیا آغاز کرد.

هم اکنون یک موزه در آتن به نام ماریا کالاس وجود دارد اما این موزه تعداد کمی از لوازم شخصی او را در خود جای داده است.

به همین جهت دولت یونان بودجه خاصی برای شرکت در این حراجی مشخص کرده و امیدوار است بتواند اموال کالاس را برای نمایش در موزه او در آتن خریداری کند.

در آخرین دور حراج اموال ماریا کالاس که هفت سال پیش در پاریس برگزار شد، یونانی ها چندان موفق نشدند و تنها توانستند یک کلاه گیس و یک جفت دستکش ماریا کالاس را بخرند.

ماریا کالاس سی سال پیش در سن پنجاه و سه سالگی در پاریس و در انزوا درگذشت. او از خودش حدود چهارده میلیون دلار ثروت، بدون وصیت نامه ای باقی گذاشت.

ماریا کالاس در سن پنجاه و سه سالگی در پاریس و در انزوا درگذشت

بسیاری از اموال و وسایل شخصی ماریا کالاس، یک سال پس از مرگش، در حراجی پاریس توسط جیووانی ماتیستا منینی، شوهر ثروتمند او خریداری شد.

او بیست و هشت سال از ماریا کالاس بزرگ تر بود و هرگز نتوانست با این قضیه که ماریا کالاس او را برای پیوستن به اوناسیس، میلیونر سرشناس یونانی ترک کرد، کنار آید.

جیووانی ماتیستا منینی و ماریا کالاس تا سال ۱۹۵۹ زوجی جدانشدنی بودند اما در این سال کالاس شوهرش را ترک کرد.

منینی در سال ۱۹۸۱ به علت مشکلات قلبی در گذشت. اموالی که قرار است در حراجی ساتبی میلان به فروش برسند، از مجموعه شخصی اوست.

این مجموعه شخصی شامل مبل، نت های موسیقی، ظروف چینی، لباس های طراحان سرشناس، تابلوهای نقاشی و هدایایی است که این خواننده اپرا از هوادارانش از سراسر جهان دریافت کرده است.

بیشترین توجه در این حراجی به نامه های شخصی و عاشقانه ماریا کالاس و جیووانی ماتیستا منینی خواهد بود و احتمالا شصت و سه نامه عاشقانه، بالاترین قیمت را در این مجموعه خواهند داشت.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید