آلن دلون اطرافیان سارکوزی را بی سر و پا خواند

آلن دلون اطرافیان سارکوزی را بی سر و پا خواند

آلن دلون، هنرپیشه مشهور فرانسوی اظهار داشت که به دلیل آنکه از قبل به او خبر نداده بودند آیا در دیدار رسمی نیکولاس سارکوزی از چین شرکت خواهد کرد یا خیر، خیلی تحقیر شده است.

به گزارش سرویس فرهنگی «فردا» و به نقل از فیگارو، آلن دلون با کلماتی که مانند پتکی بر سر کارکنان الیزه فرود می آید، از "نفرت" و "خشم" خود نسبت به آنها خبر داد و کارکنان الیزه را "بی سر و پا" خواند. دلیل این عصبانیت چیست؟ چندی پیش آلن دلون در روزنامه "پاریزین" اعلام کرد از اینکه به او خبر نداده اند آیا یکی از اعضای هیأتی خواهد بود که نیکولاس سارکوزی را در دیدار رسمی از چین همراهی خواهد کرد یا خیر، «تحقیر شده است». جالب آنکه سرانجام هم این هنرپیشه مشهور سینمایی به این مسافرت نرسید !

 آلن دلون این کار را نوعی "بی نزاکتی" و "بی ادبی" می داند. او می گوید: «چندین هفته بود که گفته می شد من به عنوان میهمان و مدعو افتخاری رئیس جمهور سارکوزی حضور خواهم داشت. روز یکشنبه سالگرد تولد دخترم آنوشکا هست و من همه چیز را به خاطر این سفر تعطیل کردم». آلن دلون که حسابی کفری شده بود حرفش را در مورد شخص رئیس جمهور ادامه داد : « تا آنجا که من می دانم شخص رئیس جمهور در جریان هیچ امری نیست ».
باید بعضی ها را گوشمالی داد
در هنگامی که آلن دلون با یک تماس تلفنی با یکی از محافظان رئیس جمهور از خبر اطلاع یافت، با برآشفتگی گفت : « به رئیس جمهور مربوط است که چه کسی در سفرش شرکت کند یا نکند. من به تصمیم او احترام می گذارم ولی ادب و نزاکت و حتی وظیفه ایجاب می کند که کارکنان او اشخاص ذی نفع را از آخرین تصمیمات آگاه سازند. در این ماجرا هیچ کس جرأت نکرد به من تلفن بزند و بگوید به فلان یا فلان دلیل عازم نخواهم شد». او ادامه داد : «من نیکولاس را می شناسم . او هم کاملا با من آشنایی دارد. من معتقدم که در این میان بعضی ها باید گوشمالی داده شوند».
الن - ایران - تهران
این دادا الن که هم اسم من هم هست.مث که یادش رفته خودش یه نفرو کشته هیچکس هم صداشو در نیاورده!
دوشنبه 5 آذر 1386

فراز چمنی - ایران - تهران
اصولا" بر خلاف آنچه انتظار داشتیم-آقای سارکوزی فردی بی توجه به عواطف افرادی چون هنرمندان است.و همین مطلب گویای این حقیقت است که ایشان فردی مصلح نیست.پس بسیاری مواضع ایشان چیزی جز مقاصد صرفا" سیاسی نمی تواند باشد.
دوشنبه 5 آذر 1386

گمنام - تهران - ایران
به این میگن دمکراسی حالا تو ایران جرات داریم بگیم امام جمایت فلان مسجد دست تو بینیش کرده میشیم محارب با خدا و رسول خدا .
دوشنبه 5 آذر 1386

کامران - ایران - ساری
ازین مرد خوش تیپ چیزی باقی نمونده دیگه حیف!
دوشنبه 5 آذر 1386

کامران - آلمان - ّهانوفر
کامران جان که هم اسم منهم هستی اتفاقا به عنوان کسی که حتی الامکان تمام آثار او را دیده ام و از دور او را می بینم عرض می کنم بادمجان بم آفت دارد که او ندارد ودود هنوزم از کندیه او بلند می شود
سه‌شنبه 6 آذر 1386

شهاب - ایران - تهران
چون رفتار سارکوزی به احمدی نژاد بی شباهت نیست اینجا بهش میگن سارکوزی نژاد
سه‌شنبه 6 آذر 1386

ایرانی - المان - دوسلدورف
فقط دوروبری هاش؟خودش که سر دسته همشونه.عمو گمنام این دموکراسی البته روی خون 1 میلیون الجزایری بنا شده.کسی هم صداش در نمیاد.راستی وقایع حومه شهر های بزرگ فرانسه زمان وزارت کشور سرکوزی یادت رفته یا خبر نداری.
سه‌شنبه 6 آذر 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید