بازگشت مایکل شوماخر پشت فرمان فراری

بازگشت مایکل شوماخر پشت فرمان فراری

مایکل شوماخر، قهرمان هفت دوره مسابقات فرمول یک، در بازگشت پشت فرمان اتومبیل فراری، در دو روز پیاپی سریعترین زمان را در تست بارسلونا ثبت کرد.
شوماخر در روز بازگشت پشت فرمان اتومبیل فرمول یک سریعترین زمان را ثبت کرد

این راننده آلمانی 38 ساله که در گفتگو با رسانه ها تاکید کرده است قصد بازگشت به مسابقات را ندارد، اکنون نقش مشاور فنی تیم فراری را ایفا می کند و برای کمک به این تیم اقدام به آزمایش اتومبیل فراری کرده است.

شوماخر اذعان کرد که :"قبل از نشستن در اتومبیل کمی عصبی بودم."

با این حال دیوید کولتارد، راننده باتجربه اسکاتلندی تیم ردبول گفت: "هیچ کس نباید حتی یک لحظه در توانایی های شوماخر تردید کند. او به هیچ وجه ضعیف نشده است و هر زمان که بخواهد می تواند به فرمول یک بازگردد."

کولتارد گفت :"اگر تیم مکلارن (پس از جدایی از فرناندو آلونسو) راننده دیگری بخواهد، مایکل یک گزینه عالی است."

او ادامه داد:"همانطور که پل مک‌کارتنی (خواننده بیتلز) هیچوقت خوب آهنگ ساختن را فراموش نکرد، مایکل هم رانندگی اتومبیل های سریع را فراموش نکرده است."

سخنگوی مایکل شوماخر به بخش ورزش بی بی سی گفته است که "احتمالا این تنها باری است که مایکل شوماخر چنین کاری انجام می دهد. شرکت در آزمایشها جزئی از قرار داد او است که بر اساس آن او موظف است هر طور که می تواند به فراری کمک کند."

مایکل شوماخر که در ماه اکتبر سال 2006، و پس از کسب قهرمانی در هفت دوره مسابقات و پیروزی در 91 گراندپری، با ثبت موفق ترین دوران حرفه ای در تاریخ این رقابتها، از فرمول یک کناره گیری کرد، در هیچ آزمایشی شرکت نکرده بود.

با این وجود او در اواخر ماه گذشته میلادی، در پیست فیورانو که به شرکت فراری تعلق دارد، با اتومبیل سال 2007 این تیم، به مناسبت قهرمانی فراری در مسابقات فصل، چند دور زد.

او همچنین در چند مسابقه در فصل 2007 فرمول یک بعنوان مشاور فنی در کنار اعضاء این تیم ایتالیایی حضور داشت.

در تست روز سه شنبه 13 نوامبر و چهارشنبه تمام تیمهای فرمول یک شرکت داشتند و حدود سه هزار نفر هم به تماشای این جلسه تمرین رفته بودند.

اتومبیل های ساده تر

 بدون ابزارهای کنترل کشش، عبور از پیچهای کند بسیار سخت شده است
 
مایکل شوماخر

هدف اصلی آزمایشی که مایکل شوماخر انجام داد، برآورد یکی از مشکلاتی است که ممکن است در اثر تغییر مقررات در فصل آینده ایجاد شود.

بر اساس قوانین تصویب شده، در سال 2008 اتومبیل های فرمول یک اجازه استفاده از ابزارهای کمکی الکترونیکی را ندارند.

از مهمترین ابزارهای ممنوع شده، تجهیزات کنترل کشش (Traction Control) است که بعنوان مثال، در هنگام آغاز به حرکت، یا سر پیچها که چرخ بیرونی بیشتر از چرخ داخلی می گردد، از گردش چرخها بدون حرکت ماشین و لغزیدن بی حاصل آن جلوگیری می کند.

انتظار می رود ممنوعیت این ابزار تاثیر عمده ای در نحوه رانندگی رانندگان و همچنین نحوه طراحی آیرودینامیک و توزیع وزن اتومبیلها داشته باشد، چرا که اکنون این اتومبیلها در مسیرهای غیر مستقیم به فشار رو به پایین بیشتری نیاز دارند تا حداکثر تماس و اصطکاک ممکن بین لاستیک و سطح جاده ایجاد شود و امکان لیزخوردن لاستیک به حداقل برسد.

مایکل شوماخر پس از انجام تست درباره وضعیت اتومبیل بدون ابزار کنترل کشش گفت: "من خیلی خوشحال هستم چون با این رانندگی می توانم به تیم کمک کنم. اما اتومبیل خیلی بدتر از اتومبیل های سال 200 است (که در آن زمان هم استفاده از ابزارهای کنترل کشش ممنوع بود)."

"دلیل اصلی تفاوت موتور اتومبیل ها است. آن وقت موتورهای 10 سیلندری داشتیم که می شد با دنده ها بازی کرد اما الان این کار غیر ممکن است. دشوارترین جا، پیچهایی است که باید در آن سرعت را خیلی کم کرد."

محمد - هاشمی - مشهد
به نظرمن خودشو خراب میکنه.
چهار‌شنبه 23 آبان 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +177اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد