فیروز کریمی به استقلال اهواز باز می‌‌گردد

فیروز کریمی به استقلال اهواز باز می‌‌گردد

مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز از توافق با فیروز کریمی و تداوم همکاری با این مربی خبر داد.

شهرام شفیع‌زاده در گفت و گو با فارس درباره قضایای اتفاق افتاده در چند روز اخیر، اظهار داشت: دیشب در آخرین تماسی که با فیروز کریمی داشتم، با او برای ادامه همکاری به توافق رسیدم. قرار شد امروز به باشگاه استقلال تهران برود و بگوید که نمی‌تواند با آنها همکاری کند. در مورد مشکلات خانوادگی‌ هم قرار شد تا زمانیکه این قضیه حل شود، تیم در تهران تمرین کند. وی ادامه داد: این هفته پس از بازی مقابل پیکان، تیم را شنبه به تهران می‌آوریم تا پنجشنبه هفته آینده که با راه‌آهن بازی داریم، مشکلی نداشته باشیم. سپس دو روز بعد به اهواز باز می‌گردیم تا خود را برای دیدار با حریف بعدی آماده کنیم.

شفیع زاده تصریح کرد: آقا فیروز برای سه روز آخر هفته و حضورش در اهواز مشکلی ندارد. همسر ایشان در صحبتی که با او داشته، از وی خواسته در اهواز بماند تا زحماتی که کشیده، به باد نرود. ما هم با این کار ثابت کردیم که به کادر فنی خود اعتقاد داریم و نمی‌خواهیم آن را از دست بدهیم.
مدیرعامل استقلال اهواز درباره اینکه گفته می‌شود این باشگاه حاضر شده با انتقال فیروز کریمی به استیل آذین به توافق برسد، اظهار داشت: این مسئله صحت ندارد. دیروز در تمرین هم گفتم که آقا فیروز به اهواز باز می‌گردد. در این چند روز هم به دلیل شیطنت بعضی، کار به اینجا کشید. وی در مورد بند قراردادی که فیروز کریمی به آن اشاره می‌کرد، گفت: در 4 برگ قرارداد فدراسیون، چنین بندی نداریم که اگر چک ایشان پاس نشد، قراردادش را فسخ کند. چنین توافقی در قرارداد داخلی ذکر شده که به صورت قانونی، این بند محسوب نمی‌شود. خود آقای کریمی می‌داند که من چک او را پاس کردم. شفیع‌زاده در پاسخ به اینکه شکایت از استقلال تهران ادامه می‌یابد، اظهار داشت: تا این لحظه که قرار شد آقا فیروز به اهواز برگردد. از شکایت خود صرف‌نظر کردیم . دنبال آرامش هستیم.


جهان - ایران - اهواز
اقای فیروز کریمی تو دلت میاد خوزستانی های خونگرم را رها کنی و... تو به خاطر اهوازی ها در استقلال اهواز بمون بمون تا فوتبال خوزستان در ایران وحتی در جهان بی نظیر شود .استقلال اهواز در حال حاضر به تو نیاز دارد . از تو می خواهیم که در کنار ما جنوبی ها بمون به استقلال اهواز خدمت کن با تشکر یک شهروند اهوازی که دوست داره استقلال قهرمان لیگ برتر شود .
پنج‌شنبه 17 آبان 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم