شماری از دانشجویان امیرکبیر به کم بودن حکم دانشجویان زندانی اعتراض کردند خبرنامه امیرکبیر

شماری از دانشجویان امیرکبیر به کم بودن حکم دانشجویان زندانی اعتراض کردند

پس از اعلام حکم سه نفر از افراد اصلی پرونده اهانت به ارزش‌ها و مقدسات دینی و اسلامی ، شماری از افراد متدین و دانشجویان مذهبی دانشگاه امیرکبیر در تماس با ایرنا، از عدم تناسب حکم اعلامی و جرم انجام شده ابراز نارضایتی کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، معترضان از مسوولان قوه قضاییه خواستند در احکام این پرونده تجدید نظر کنند.

پیش از این نیز، انجمن اسلامی دانشگاه امیر کبیر با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیرکل دادگستری استان تهران و مسوول کمیته حقوق شهروندی مراتب اعتراض خود را اعلام کردند.

در این نامه که نسخه‌ای از آن در اختیار ایرنا قرار گرفت ، آمده بود: انجمن اسلامی دانشجویان اقدام به تشکیل "کمیته حقیقت یاب پرونده نشریات موهن" جهت پیگیری حقوقی و قضایی این پرونده و نحوه‌رسیدگی به جرایم متهمین آن کرده است.

این نامه می‌افزاید: این عمل بنا به رسالت دینی و اخلاقی انجمن در زمینه‌برخورد با مقدسات و مبانی اعتقادی و حفظ حقوق شهروندی انجام می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، جلسات متعددی جهت پیگیری موضوع با مسوولین امر از سوی کمیته مذکور برگزار شده است.

"بنابه تحقیقات انجام شده از سوی کمیته حقیقت یاب، بررسی‌های جامعی در خصوص محل تکثیر، عوامل چاپ نشریات، نحوه توزیع، نحوه برخورد با متهمین در زمان بازداشت و چند مورد دیگر توسط ثاضی پرونده انجام شده است." در این نامه می‌خوانیم: قاضی پرونده بر اساس مستنداتی چون اظهارات مسوولین چاپخانه نشریات موهن، مکالمات انجام گرفته و اطلاعات به دست آمده از رایانه مظنونین، شهود دانشجویی پرونده و اعترافات متهمین مبادرت به صدور حکم اولیه قضایی نموده است.

در این نامه ابراز تاسف شده است از اینکه در روزهای اخیر شاهد طرح ادعاهایی از سوی برخی از بازداشت‌شدگان مبنی بر رد مستندات قضایی پرونده شده است.

نامه دانشجویان می‌افزاید: این افراد سعی دارند به جای پیگیری قضایی موضوع در دادگاه تجدید نظر، با موج سواری به ایجاد آشوب در سطح دانشگاه بپردازند.

انجمن اسلامی دانشجویان در پایان این نامه به منظور تنویر افکار عمومی از مقام‌قضایی تقاضا کردتا باتوجه به حکم‌صادره برای مجرمین‌پرونده، مستندات حقوقی حکم صادره را اعلام کند تا "سیه روی شود هرکه در او غش باشد."

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +105بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم