هر سرطانی تومور است ولی هر توموری نمی تواند سرطان باشد

هر سرطانی تومور است ولی هر توموری نمی تواند سرطان باشد

متخصص جراح سروگردن گفت : اعضای مختلف که در سرو گردن وجود دارند می توانند به تومورهای بدخیم و خوش خیم مبتلا شوند.

به گزارش شبکه خبر، دکتر ابراهیم رزمخواه متخصص جراح گوش ، گلو ، سرو گردن و عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت : بافت ها ی بدن از سلولهای منظم تشکیل شده اند که اگر سلولها به هر علتی از نظم خود خارج شوند و به صورت سرکش تقسیم شوند تومور ایجاد می شود .
وی افزود : تومورها به دو دسته تقسیم می شوند : تومور بدخیم و خوش خیم که تومورهای خوش خیم رشد کندی دارند و تهاجم به اطراف ندارند. رزمخواه گفت : در تومور بدخیم سلول تشکیل دهنده از منشا فاصله می گیرد و مهاجم و مخرب تراست و هر چقدر تومور از بافت اولیه تفاوت داشته باشد بدخیم تر است. وی افزود : تومور بدخیم از راه لنف و خون به جاهای دیگر بدن انتشار پیدا می کند و این در حالیست که بعضی از این تومورهای بدخیم ها نیز اگر به موقع تشخیص داده شود با روش های مختلف درمان کامل می شوند. رزمخواه گفت : دخانیات و الکل به طور مستقیم و غیر مستقیم می توانند از عوامل مساعد کننده سرطان باشند، همچنین سابقه خانوادگی که اگر فردی مبتلا به نوعی از سرطان تیروئید باشد باید بقیه افراد خانواده نیز بررسی شوند و عامل دیگر ژنتیک است . وی افزود : سوء تغذیه و مشکلات کمبود مواد غذایی کمبود ویتامین آ و سی نیز در بروز سرطان نقش دارند به طوریکه اگر میزان مصرفی ویتامینA , C یک سوم مورد نیاز بدن باشد سه برابر بیشتر از افراد معمول دچار سرطان می شوند.رزمخواه گفت : افرادی که چاق هستند و غذاهای پرچرب و ادویه جات مصرف می کنند احتمال ابتلاء به سرطان گوارش در این افراد بیشتر است. وی افزود : غذاهای آماده، کنسروها، سوسیس، کالباس، چیپس و پفک نیز می تواند مشکل ساز باشد زیرا مواد نگه دارنده و رنگ هایی که اضافه می شود و ترکیبات نیترات و نیترت ها سرطان زاست . رزمخواه همچنین در خصوص نوع مشاغل با سرطان ها گفت :افرادی که با مواد شیمیایی کار می کنند باید اصول بهداشتی را رعایت کنند و دقت خاصی را داشته باشند به طور مثال کسانی که در صنعت چوب کار می کنند بیش از دیگران در خطر ابتلا به سرطان بینی و سینوس هستند همچنین افرادی که با گردوغبار در ارتباط هستند احتمال ابتلا به سرطان ریه نیز در این افراد بیشتر است. 

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +267ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +265تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +255شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +222شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +196وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +184نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +157فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است