لوئیس ماکس ول منشی M فیلم های جیمز باند درگذشت

لوئیس ماکس ول منشی M فیلم های جیمز باند درگذشت

لوییس ماکس‌ول، بازیگر متولد کانادا که بسیاری از طرفداران مجموعه فیلم‌های جیمز باند او را با شخصیت خانم مانی‌پنی منشی "ام" در این مجموعه می‌شناسند، در 80 سالگی بر اثر سرطان در استرالیا درگذشت. بی بی سی گزارش داد ماکس‌ول از "دکتر نو" در 1962 تا "چشم‌اندازی به یک قتل" در 1985 در 14 فیلم جیمز باند نقش منشی "ام"، رییس باند را بازی کرد. شخصیت او در این فیلم‌ها آشکارا مجذوب مامور 007 است، اما این ارتباط همیشه در سطح باقی می‌ماند.

ماکس‌ول به لحاظ شخصیتی چیزی به این مجموعه فیلم‌ها اضافه کرد که در رمان‌های فلمینگ غایب بود. در حالی که در فیلم‌های باند، نام کوچک او به طور رسمی "جین" است، اما او را تنها مانی‌پنی صدا می‌زنند.
بازیگر کانادایی که متولد فوریه 1927 در اونتاریو بود، در 1948 برای یکی از اولین فیلم‌های خود در سینما به نام "دختر هیگن" با حضور شرلی تمپل برنده جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر زن نوظهور شد.او پیش از حضور در نقش مانی پنی در فیلم‌هایی در کنار رونالد ریگان و جیمز میسن نقش‌آفرینی کرد.ماکس‌ول در طول حدود 55 سال فعالیت در سینما و تلویزیون در آثار زیادی بازی کرد، با این حال بیش از همه با نقش مانی پنی شناخته می‌شود.پس از خروج شان کانری از مجموعه فیلم‌های باند، او در هفت فیلم با راجر مور همبازی بود که شروع آن با فیلم "زندگی کن و بگذار بمیرند" در سال 1973 بود.مور به بی بی سی گفت: "او بازیگری بسیار خوب و شوخ‌طبع بود. واقعا حیف که در نقش مانی‌پنی کلیشه شد."آخرین فیلم ماکس‌ول در سینما "فرشته چهارم" به کارگردانی جان ایروین بود که سال 2001 ساخته شد و در آن با جرمی آیرونز و فورست ویتکر همبازی بود.او همان سال همراه پسرش به استرالیا نقل مکان کرد و تا پایان عمر آن جا ماند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +126بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم