کنسرت محمدرضا لطفی در لندن

کنسرت محمدرضا لطفی در لندن
محمدرضا لطفی و محمد قوی حلم روز ۶ آبان ماه جاری (۲۸ اکتبر ۲۰۰۷) در تالار ملکه الیزابت در لندن کنسرتی ویژه بزرگداشت هشتصدمین سال تولد مولانا اجرا می کنند.
محمدرضا لطفی و محمد قوی حلم

در این کنسرت لطفی قرار است خواننده بخشی از شعرهای مولانا باشد و ساز و آواز او را قوی حلم، نوازنده تنبک و دف همراهی می ‌کند.

بنیاد میراث ایران در لندن و گروه هنری نوا ترتیب برگزاری این برنامه را داده ‌اند و حمایت مالی آن را کمپانی "جولیوس بائر" (خاورمیانه) و گروه "تارگت فالو" بر عهده دارند.

محمدرضا لطفی آهنگساز و نوازنده تار تیر ماه سال ۱۳۸۶ در فضای باز کاخ نیاوران به روی صحنه رفت و به همراه قوی حلم به بداهه نوازی با سازهای مختلف پرداخت.

کنسرت او در تهران واکنش ‌های مختلف و گاهی منفی به دنبال داشت. بیشترین واکنش منفی متوجه نحوه آواز خوانی لطفی و هم چنین استفاده از سازهای مختلف و عدم تمرکز روی ساز تخصصی ‌اش بود.

محمدرضا لطفی سال ۱۳۸۴ پس از سالها دوری از ایران، به کشور بازگشت و به احیای موسسه فرهنگی هنری آوای شیدا و مکتب ‌خانه میرزا عبدالله پرداخت.

در این مکتب ‌خانه به هنرجویان موسیقی سازهای مختلف موسیقی ردیف دستگاهی ایران آموزش داده می ‌شود و علاوه بر لطفی دیگر استادان موسیقی ایران در این مکتب ‌خانه به تدریس می ‌پردازند.

علاوه بر این لطفی قصد دارد گروه شیدا را با اعضای قدیمی و جدید دوباره راه‌اندازی کند. همچنین یکی دیگر از برنامه های او تشکیل گروه شیدای بانوان است که به تازگی آثاری را هم در استودیو ضبط کرده‌ اند. اعضای این گروه از شاگردان محمدرضا لطفی در مکتب‌ خانه میرزا عبدالله هستند.

لطفی می‌گوید:‌ "عمده فعالیت های آوای شیدا در دو بخش آموزش و تولید خلاصه می شود که در کنار این دو برنامه به فعالیت های شخصی و اهدافی که در نظر دارم می پردازم."

او می گوید: "تولید آثار شاخص در حوزه موسیقی از جمله برنامه های آوای شیدا است به این ترتیب قصد داریم کارهای با کیفیت از آهنگسازان دیگر را که دارای ارزش هنری نیز هستند تهیه و تولید کنیم. از دیگر برنامه‌ها در حوزه تولید ساخت فیلم های مستند از استادان موسیقی است چرا که برای ماندگاری هنر و هنرمند به شکل مستند اقدامی انجام نشده همانطور که در حوزه ادبیات چنین مستنداتی وجود ندارد . یک بخش هم مجموع فعالیت های شخصی خودم مانند سازندگی و تحقیق در حوزه های مختلف موسیقی است."

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی