شایعه مرگ رضا عطاران ,عطاران: به خدا زنده ام

شایعه مرگ رضا عطاران ,عطاران: به خدا زنده ام

رضا عطاران شایعه مرگ خود را تکذیب کرد.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری انتخاب، در حالی که در یکی دو روز گذشته از طریق SMS شایعه مرگ ناگهانی رضا عطاران سر زبانها افتاده بود، وی این شایعه را تکذیب کرد.

عطاران در حالی که در شمال کشور سر صحنه فیلم سینمایی «نشانی» بود، به «بانی فیلم» گفت: «من زنده و در سلامت کامل هستم. نمی دانم چطور شایعه فوت من بین اهالی سینما پیچیده است.»

عطاران ادامه داد: «این خبر باعث نگرانی خیلی از دوستان و نزدیکان من شد، اما باید بگویم که من هم اکنون مشغول بازی در آخرین سکانس های کار هستم.»

در شایعه ای که از طریق SMS بین اهالی سینما پیچیده، اعلام شده بود که عطاران هنگام بازگشت از سر صحنه «نشانی» به تهران در سانحه رانندگی جان خود را از دست داده است.

شایعه مرگ سینماگران از طریق SMS اتفاق تازه ای نیست و پیش از این هم چنین مسأله ای برای مسعود کیمیایی، پرویز پرستویی، عزت ا... انتظامی، محمدحسین لطیفی و... رخ داده بود که باعث نگرانی نزدیکان و اهالی سینما شده بود. با توجه به قابل پیگیری بودن این موضوع جا دارد مسؤولان سینمایی در مورد این حرکت ناشایست پیگیریهای لازم را انجام دهند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +168حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +139واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +94کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +92حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +92تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +88مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد