اخاذی بلوتوثی دو سال پس از ربوده شدن دختر دانشجو

اخاذی بلوتوثی دو سال پس از ربوده شدن دختر دانشجو

جوانی که با دریافت بلوتوث مستهجن از یک دختر 21 ساله قصد داشت از او اخاذی کند دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار ما، چند روز قبل دختر 21 ساله یی به نام مهری به اداره 11 پلیس آگاهی تهران مراجعه و علیه یک پسر ناشناس شکایت کرد و گفت؛ دو سال قبل یک روز در راه بازگشت از دانشگاه به خانه سوار یک پیکان به ظاهر مسافرکش شدم که یک مسافر مرد دیگر نیز داشت. وی افزود؛ جوان مسافر و مرد راننده در میان راه با تهدید مرا وادار به سکوت کردند و به زور به خانه یی در جنوب غرب تهران بردند و هر چه تلاش کردم نتوانستم از چنگ شان فرار کنم. از سویی آنها نیز اعتنایی به خواهش من نکردند و مرا مورد تعرض قرار دادند و از این صحنه ها فیلمبرداری کردند. دو جوان سپس در حالی که دوربین شان هنوز روشن بود مرا وادار کردند شماره تلفن ام را اعلام کنم.

 پس از این ماجرا آن دو پسر مرا رها کردند. من از این حادثه به شدت ناراحت بودم و تا مدت ها پس از آن از همه چیز وحشت داشتم اما از ترس آبرویم نمی توانستم موضوع را با کسی در میان بگذارم به همین دلیل نیز علیه آن دو پسر شکایت نکردم.

مهری در ادامه اظهاراتش گفت؛ این موضوع پایان یافته و دو سال از آن گذشته بود تا اینکه چند روز قبل پسر ناشناسی با من تماس گرفت و گفت فیلم مرا در اختیار دارد و اگر مبلغ سه میلیون تومان به او ندهم آن را در اختیار خانواده ام می گذارد و در سطح وسیعی تکثیر می کند. من تصمیم گرفتم با آن پسر طرح دوستی بریزم و از این طریق فیلم را از چنگش درآورم اما این ترفند من نیز بی نتیجه ماند و آن پسر همچنان بر خواسته سه میلیون تومانی اش اصرار داشت برای همین تصمیم گرفتم علیه او شکایت کنم.

 کارآگاهان پس از شنیدن اظهارات دختر دانشجو بلافاصله تحقیقات خود را آغاز کردند و در نخستین گام به دستور مقام قضایی شماره تلفن مهری را تحت کنترل درآوردند. آنان با ردیابی تلفنی جوان اخاذ موفق شدند محل زندگی او در تهرانپارس را شناسایی کنند و در عملیاتی ضربتی وی را به دام بیندازند. متهم 22 ساله که کامران نام دارد در بازجویی به نقشه خود برای اخاذی از مهری اعتراف کرد و گفت؛ من این فیلم را از طریق بلوتوث دریافت و آن را به سی دی منتقل کردم و از آنجا که مهری شماره تلفن اش را در فیلم اعلام کرده بود نقشه اخاذی از وی در ذهنم جرقه زد. بنابراین گزارش هم اکنون کامران در بازداشت به سر می برد و کارآگاهان به تحقیقات خود برای شناسایی دو جوان متجاوز ادامه می دهند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد