دلیل برخورد نامناسب با نمایندگان مجلس در فرودگاه مسکو

دلیل برخورد نامناسب با نمایندگان مجلس در فرودگاه مسکو معلوم شد

یک از نمایندگان مجلس گفت که علت اصلی برخورد نامناسب ماموران امنیتی فرودگاه بین المللی مسکو با نمایندگان مجلس،‌ نپرداختن مبلغ 250 دلار به حساب پاویون این فرودگاه بوده است.

یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که خواست نامی از او برده نشود گفت:" سفارت ایران در مسکو می بایست این مبلغ را بابت ارائه خدمات تشریفاتی به حساب پاویون فرودگاه  واریز می کرد که این کار را انجام نداده بود و لذا امکان استفاده نمایندگان مجلس از این پاویون فراهم نشد."

وی اضافه کرد:" نمایندگان مجلس نیز مجبور به عبور از گذرگاه عادی فرودگاه مسکو شده بودند که پس از ارائه گذرنامه سیاسی خود تعجب ماموران فرودگاهی را برمی انگیزند و این ماموران نیز به صورت غیرعادی اقدام به جستجو و بازرسی بدنی از نمایندگان می کنند."

گفتنی است حتی ماموران بازرسی فرودگاه بین المللی مسکو نیز از اینکه افرادی با گذرنامه سیاسی از گذرگاه عادی فرودگاه استفاده می کنند متعجب شده بودند.

 این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت که بارها نمایندگان مجلس در سفرهای خارجی خود مورد بی مهری سفارتخانه های ایران قرار گرفته اند.

گفتنی است چندی پیش ماموران امنیتی فرودگاه مسکو، نمایندگان پارلمان ایران را که عازم بلاروس بودند، به توهین آمیزترین شکل ممکن مورد بازرسی قرار دادند.

به گزارش خبرنگار عصرایران، هیات پارلمانی ایران که در میان آنها برخی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، برغم آنکه گذرنامه سیاسی خود را به ماموران دولتی مسکو نشان دادند، با برخورد توهین آمیز آنها مواجه شدند.

بر اساس این گزارش، ماموران روسی، نه تنها وسایل نمایندگان پارلمان ایران را بازرسی کردند، بلکه در اقدامی غیرمتعارف، آنها را وادار کردند تا کمربندها و کفش های خود را نیز درآورند. روس ها سپس کمربندها و کفش های نمایندگان مجلس ایران را از زیر دستگاه "ایکس ری" رد کردند و سپس به این نمایندگان اجازه دادند کفش بپوشند و کمربندهای خود را ببندند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سایت والانیوز: ایران درپی تامین اجزای موشک بالستیک است و تهدیدهای ترامپ اتفاقی نیست
  • مجله فوربس: احتمالا آمریکا برای ضربه سخت به جمهوری اسلامی ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا