ایران روستاهای کردستان عراق را به توپ بست

ایران روستاهای کردستان عراق را به توپ بست

گلوله باران بدون وقفه مناطق مسکونی کوهستانی کردستان عراق در چهار روز گذشته موجب تخریب بسیاری از مزارع و فرار اهالی این مناطق شده است.

منطقه قندیل و پشدر در کردستان عراق با طول بیش از ۸۰ کیلومتر با شهرستان های سردشت و پیرانشهر در استان آذربایجان غربی هم مرز است و تحت حاکمیت «اتحادیه میهنی کردستان» به رهبری جلال طالبانی قرار دارد.

پوک میدیا، دفتر اطلاع رسانی «اتحادیه میهنی کردستان» ضمن انتشار این خبر گفته است: سپاه پاسداران ایران در منطقه حاجی عمران به تجمع نیرو پرداخته و هدف آنها ورود به خاک کردستان عراق برای حمله زمینی به قرارگاه های کوهستانی حزب کارگران کردستان «پ ک ک» است.

عبدالواحد دوکانی، خبرنگار دفتر اطلاع رسانی «اتحادیه میهنی کردستان» می گوید: «طی ۲۴ ساعت گذشته برای دومین بار نیروهای جمهوری اسلامی ایران، مناطق اسیوه را به شدت توپ باران کرده اند.»

به گزارش این دفتر اطلاع رسانی، توپخانه های ایران و ترکیه به طور همزمان مناطق  مسکونی کوهستانی کردستان عراق را گلوله باران کرده  و روستاهای هوره، پارو، خنیره و لولان دچار آتش سوزی شده است.

سپاه پاسداران ایران در منطقه حاجی عمران به تجمع نیرو پرداخته و هدف آنها ورود به خاک کردستان عراق برای حمله زمینی به قرارگاه های کوهستانی حزب کارگران کردستان «پ ک ک» است.

دفتر اتحادیه میهنی کردستان عراق

بر اساس گزارش های رسیده در نتیجه این حملات، خسارت های مالی فراوانی به مردم منطقه وارد آمده است.

به گفته آقای دوکانی، دو زن کرد عراقی بر اثر حملات توپخانه ای ایران زخمی شده و برای مداوا به بیمارستان قلادزیه منتقل شده اند.

حسین احمد، قائم مقام شهرک پشدر کردستان عراق در این رابطه می گوید: «در نتیجه  گلوله باران ایران زندگی ساکنین منطقه مختل شده است.»

به گفته وی، « ایران به بهانه حضور نیروهای پ ک ک منطقه را گلوله باران می کند. در صورتی که پ ک ک در این مناطق حضوری ندارد و تنها دامپروران و کشاورزان عادی آنجا هستند.»

امید رحمان، یک شهروند منطقه به دفتر اطلاع رسانی اتحادیه میهنی گفته است: «فشاری که بدلیل گلوله باران نیروهای ایرانی بر ما وارد شده غیرانسانی است و حکومت کردستان نباید بیش از این از آن چشم پوشی کند. زیرا تنها ما مردم مرزنشین از این حملات زیان می بینیم.»

تحرکات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در این مناطق در پی درگیری های اخیر حزب حیات آزاد کردستان یا پژاک، شاخه ایرانی «پ ک ک» ترکیه، با نیروهای سپاه روبه افزایش گذاشته است.

پژاک ادعا کرده است که طی درگیری های سه روز گذشته با سپاه پاسداران، ۲۸ نفر از نیروهای سپاه کشته، چهار تن زخمی و یک هلی کوپتر این نیرو را با موشک سرنگون کرده است. ایران خبر سقوط هلی کوپتر را تایید کرده و گفته است که در جریان این سقوط، شش نفر از افراد آن کشته شده اند.

فرار روستانشینان

در همین حال، خبرگزاری رویترز از محل گلوله باران روستاهای هم مرز با ایران در کردستان عراق گزارش داده که روستانشینان وحشت زده روز دوشنبه به مناطق کوهستانی شمال شرقی عراق گریخته اند.

قادر محمد که در روستای قندیل، چوپان است به این خبرگزاری گفته است که بسیاری از مزارع ما سوخته و بسیاری از گله های ما از بین رفته اند.

گلی محمد، زن ۵۵ ساله ای از اهالی روستای قندیل نیز می گوید که ما جایی برای رفتن نداریم. اگر خانه خود را ترک کنیم از گرسنگی خواهیم مرد.

نظر محمد، ۲۱ساله از روستای داناو با انتقاد از مقامات کرد و عراقی گفته است که چرا دولت عراق جلوی بمباران را نمی گیرد؟

بسیاری در روستاهای مرزی تصمیم گرفتند خانه خود را ترک نکنند ولی کودکان خود را به مناطق امن فرستاده اند.

دولت های ایران و عراق تاکنون هیچ اظهار نظر رسمی در مورد گلوله باران چند روز گذشته نکرده اند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +106بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم