نکونام، شش ماه از میادین فوتبال دور می ماند

نکونام، شش ماه از میادین فوتبال دور می ماند

جواد نکونام، هافبک ایرانی باشگاه اسپانیایی اوساسونا به دلیل آسیب دیدگی جدی پای راستش ممکن است حدود شش ماه از میادین فوتبال دور بماند.

به نوشته سایت رسمی باشگاه اوساسونا، نکونام دچار پاره گی رباط صلیبی در زانوی راست خود شده و نمی تواند در آینده نزدیک تیم خود را همراهی کند. در عین حال برخی گزارش ها حاکی است وی برای معاینات بیشتر توسط تیم پزشکی ر‌َئال به مادرید می رود.

ملی پوش ایرانی که هفته گذشته عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال ایران را کسب کرده بود، روز سه شنبه در دیدار دوستانه تیمش با ویارئال از دقیقه شصت و یکم وارد زمین شد، اما تنها پنج دقیقه بعد از ورود دچار آسیب دیدگی شد و از زمین مسابقه بیرون رفت.

پزشک معالج نکونام به سایت باشگاه اوساسونا گفته که معاینات اولیه چندان نگران کننده نبوده اما پس از انجام ام آر آی مشخص شده که موضوع پاره گی رباط است. وی افزوده هنوز تصمیمی در مورد عمل جراحی گرفته نشده است.

جواد نکونام که بیست و شش سال دارد از موثرترین چهره های تیم ملی فوتبال ایران در سال های اخیر بوده که پس از نمایش موفق در جام جهانی آلمان به اوساسونا منتقل شد.

وی پس از پیوستن به باشگاه اسپانیایی به سرعت به یکی از بازیکنان اصلی این تیم بدل شد و در لیگ این کشور و همچنین در رقابت های اروپایی فصل موفقی را پشت سر گذاشت. او بیست و چهار بار در لیگ اسپانیا برای تیم خود بازی کرد.

نکونام در مسابقات جام ملت های آسیا، که ماه گذشته برگزار شد، نیز حضوری پررنگ داشت و از معدود بازیکنان تیم ایران بود که با وجود عملکرد نسبتا ضعیف این تیم، خوش درخشید تا لقب بهترین بازیکن سال فوتبال ایران را کسب کند.

آسیب دیدگی جدی نکونام در شرایطی رخ می دهد که کمتر از ده روز به آغاز فصل جدید لالیگا باقی مانده و آنطور که پزشک اوساسونا اعلام کرده، این تیم باید بخش عمده این فصل را بدون ستاره ایرانی خود دنبال کند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم