دستگیری دو اوباش که بارها به ۲زن جوان در بند تعرض کردند

دستگیری دو اوباش تحت تعقیب که بارها به دو زن جوان در بند تعرض کردند

دو تن از اراذل و اوباش تحت تعقیب پلیس پایتخت که دو زن جوان را به منزلی در کرج کشانده و پس از حبس طی مدت یک هفته بارها مورد تعرض قرار داده بودند، در جریان ادامه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در فرماندهی انتظامی استان تهران دستگیر شدند.

 سرهنگ مجید بزمون، رییس پلیس کرج در تشریح جزئیات این پرونده اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت استان تهران در جریان اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی خبری دریافت کردند مبنی بر این که تعدادی از اراذل و اوباش فراری و تحت تعقیب پلیس پایتخت با سکونت در منزلی واقع در «ولدآباد بزرگ» شهرک 128 واحدی اقدام به فروش علنی موادمخدر، خفت‌گیری، تجاوز به عنف و تهدید دیگر ساکنان در منطقه کرده‌اند.

بر این اساس با توجه به اهمیت موضوع، ماموران کلانتری 25 «محمدشهر»، تحقیقات پلیسی را در دستور کار قرار دادند و مقارن هجدهم مرداد ماه پس از ورود، ابتدا مالک منزل مورد نظر به هویت «جعفر» و در ادامه نیز دو متهم تحت تعقیب و فراری به نامهای «محمدرضا» 31 ساله معروف به «غول» و «امیر» 22 ساله معروف به «پلنگ» را دستگیر کردند.

این در حالی بود که ماموران در بازرسی از منزل متوجه حضور دو زن جوان شدند که بر اساس تحقیقات به عمل آمده مشخص شد: آنها به زور از تهران به این منطقه از کرج کشانده و حبس شده‌اند.

همچنین مقدار 60 گرم شیشه، شش عدد قرص اکس، آلات استعمال موادمخدر و ترازوی توزین، 4 فشنگ جنگی، دو قبضه شمشیر، 8 دستگاه گوشی موبایل مسروقه، مبلغ 640 هزار تومان وجه نقد حاصل از فروش موادمخدر و یک فقره چک‌پول یک میلیون ریال جعلی کشف و ضبط شد.

در حالی که هر سه متهم جهت انجام بازجویی‌ها در اختیار ماموران پلیس بودند، زنی با مراجعه به کلانتری «محمدشهر» ضمن اعلام شکایت از «جعفر» (مالک منزل) به ماموران گفت که همسر صیغه‌ای یکی از دوستان این فرد بوده و در زمان رابطه و آشنایی تعدادی لوازم منزل، امانت به وی داده، اما پس از مراجعه جهت بازپس‌گیری متوجه شده که وی در امانت خیانت کرده است.

از سوی دیگر ادامه بررسی‌ها در خصوص سوابق «جعفر» نشان داد که وی با تمامی اراذل و اوباش رابطه دارد و آنها را حمایت می‌کند، به طوری که با در اختیار قرار دادن منزلش، آنجا را به محل پاتوق تبدیل کرده و ضمن فروش موادمخدر به متهمان، از این افراد نیز به عنوان رابط و فروشنده موادمخدر در محل استفاده می‌کند.

به گفته سرهنگ بزمون، به این ترتیب نامبرده با دستور مقام قضایی پس از صدور قرار 10 میلیون تومانی روانه زندان شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، این در حالی بود که بازجویی‌ها از دو اوباش تحت تعقیب نیز مشخص کرد: این دو، به دنبال دستگیری اعضای باند یاکوزاها به سمت کرج متواری و مخفی شده‌اند و مدت یک هفته است که دو زن جوان را از تهران به این منطقه انتقال داده و به زور حبس کرده‌اند و طی این مدت بارها نیز مورد تعرض قرار داده‌اند.

رییس پلیس کرج خاطرنشان کرد: این دو متهم هم اکنون در اختیار پلیس امنیت استان تهران قرار دارند تا دیگر جرایم احتمالی آنها مشخص شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد