زنان مبتلا به میگرن در معرض سکته

زنان مبتلا به میگرن در معرض سکته

 میگرن عبارت است از اختلال یا سردردی که معمولا تکرار می شود و با تغییرات موقتی قطر رگهای خونی در سر ، صورت می گیرد .     امروزه سردردها ، یکی از هدفهای تحقیقات پزشکی به شمار می روند . تخمین زده می شود که شش نفر از صد نفر به میگرنها، که نوعی از سردردهای مزمن محسوب می شوند، مبتلا هستند و معمولا خانمها بیشتر به میگرن مبتلا می شوند .


    میگرن می تواند به علائم عصبی غیر از سر درد ، شامل تغییرات بصری ، اشکال در گفتار ، ضعف یا کرخی در قسمتی از بدن ، احساس مورمور و سوزش منجر شود . بسیاری از بیماران میگرنی به علائم قبل از شروع درد یا auraعادت کرده اند و ممکن است پیش از آغاز سردرد اقداماتی انجام دهند که موجب کاهش درد شود . از چند دقیقه تا چند ساعت بعد از منبسط شدن عروق خونی ، سردرد شدیدی عارض خواهد شد . در مورد میگرنها ، فاکتورهای وراثتی و محرکهای محیطی در ایجاد شرایطی که قطر غیر طبیعی و التهاب عروق خونی را موجب شود ، شرکت دارند .
    حمله های میگرنی ممکن است در اثر عکس العملهای آلرژیک ، نورهای شدید ، سروصداهای بلند ، فشار روحی و جسمی ، تغییر درعادت خواب ، کشیدن سیگار یا قرارگرفتن در معرض دود سیگار ، گرسنگی ، مصرف الکل ، کافئین ، نوسانات هورمونی (مصرف قرصهای ضدبارداری) و... ایجاد شوند . ارتباط غذاها با میگرن شامل غذاهایی است که حاوی Amino, asid , Tyramine هستند مثل پنیر کهنه ، ماهی دودی ، جگر مرغ، انجیر ، بعضی انواع بنشن ، شکلاتها ، آجیل ، خمیر ، بادام زمینی ، میوه هایی مثل آواکادو ، موز ، مرکبات همچنین پیاز ، لبنیات ، گوشتهای حاوی نیترات ( مثل بیکن ، سوسیس ، سالامی ، گوشت دودی شده ) غذاهای اشباع شده، فرآوری و تخمیرشده ، ترشی یا غذاهای خوابانده شده در ترشیجات و آبلیمو موادی هستند که می توانند در بروز این بیماری موثر باشند .    بررسی ها نشان می دهد ، زنان مبتلا به میگرن که نسبت به نور حساس هستند بیشتر در معرض سکته قرار دارند.    به گزارش مهر متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند دریافته اند چنانچه زنان، مبتلا به میگرن و حساس به نور باشند و سیگار بکشند و از داروهای جلوگیری از بارداری نیز استفاده نمایند احتمال بروز سکته در آنها افزایش قابل ملاحظه ای می یابد.    بررسی های انجام شده در سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد ، میگرن از جمله سردردهایی است که عوامل ارثی و ژنتیکی در آن بسیار موثر است و هنگامی که مواد شیمیایی از بخشهای درونی مغز ترشح می شوند موجب بروز تورم اعصاب و رگهای خونی سر شده و دردناک می شوند.     بر اساس این گزارش ، تا کنون مشخص نشده که حملات میگرنی چه موقع شروع می شود و چه مدت طول می کشد اما در برخی افراد مرتبا ایجاد می شود و در برخی دیگر ممکن است فاصله دو حمله به یک سال هم برسد.     تحقیقات نشان می دهد ، علائم سردردهای میگرنی در اکثر افراد، سردرد شدید همراه با حساسیت به نور و گاهی حالت تهوع می باشد که در کودکان با درد شکم نیز همراه می شود. که این دردها اصولا بین 35 تا 45 سالگی به اوج می رسد و با افزایش فشار خون نیز همراه می شود که در افرادی که سابقه فشار خون بالا و بیماریهایی نظیر دیابت ندارند ممکن است این نوسان ناگهانی فشار خون و فشار به رگهای مغز موجب بروز سکته شود.     متخصصان دریافته اند ، افزایش احتمال بروز سکته در زنانی که داروهای جلوگیری از بارداری استفاده می کنند و سیگار می کشند ، ممکن است تا 7 برابر افزایش یابد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +299شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +252شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +229پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +188سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +169ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +154فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +119علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +118ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه