ایران قهرمان واترپلوی جوانان آسیا شد

ایران قهرمان واترپلوی جوانان آسیا شد

تیم واترپلوی زیر 18 سال ایران موفق شد برای دومین دوره متوالی به مقام قهرمانی مسابقات قهرمانی گروه های سنی آسیا برسد. .

تیم ایران در دیدار فینال این بازیها در مقابل تیم ازبکستان قرار گرفت و با نتیجه 8 بر 3 به پیروزی رسید.

در دوره قبل این بازیها نیز دو تیم ایران و ازبکستان به فینال رسیده بودند که در آن بازی نیز تیم ایران پیروز شده و به قهرمانی رسیده بود.

در دیدار رده بندی نیز تیم سنگاپور با نتیجه 6 بر 5 پیروز شد و به مقام سوم رسید. این دوره از بازیها در جاکارتا اندونزی برگزار می شد.

تیم واترپلوی جوانان ایران بعد از بازگشت از اندونزی بلافاصله به آمریکا می رود تا در مسابقات قهرمانی زیر 20 سال جهان شرکت کند.

تیم ایران در این بازیها با تیمهای صربستان، یونان، استرالیا، نیوزیلند و ژاپن همگروه است. این مسابقات از 17 تا 27 اوت (26 مرداد تا 5 شهریور) برگزار می شود.

همچنین تیم ایران در رقابتهای شیرجه قهرمانی گروه های سنی آسیا که در جاکارتا در جریان است، تا به حال به 2 مدال نقره و 3 مدال برنز دست یافته است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم