گزارشی از پایان کنسرت شجریان

گزارشی از پایان کنسرت شجریان

آخرین اجرا از کنسرت گروه آوا به خوانندگی محمدرضا شجریان شب گذشته در میان انبوه جمعیت مشتاق موسیقی سنتی در تالار بزرگ کشور به پایان رسید. به گزارش خبرنگار مهر، ششمین و آخرین شب از اجرای کنسرت گروه آوا بدون تغییر محتوا در دو بخش  ماهور و شور و با اجرای چهار تصنیف از محمدرضا شجریان و چند قطعه از ساخته های فرجپوری و درخشانی به پایان رسید.

در بخش نخست قطعه انتظار اثر مجید درخشانی، ساز و آواز در گوشه های گشایش ، حصار و شکسته و سپس تصنیف سروچمان اجرا شد. چهار مضراب دلکش اثر دیگری از درخشانی بود که قبل از ساز و آواز در گوشه دلکش و قرچه اجرا شد . پایان بخش این قسمت تصنیف "سخن عشق" اثر شجریان بود .

بیشتر قطعات و تنظیم های بخش دوم ( در دستگاه شور و آواز افشاری ) از سعید فرجپوری بود. تصنیف " در فراق " اثر جدید شجریان که اخیرا در آلبوم جدید (غوغای عشقبازان) آمده  اجرا و سپس چهارمضراب رقص پروانه اثر فرجپوری در آواز افشاری اجرا شد و پایان بخش این قسمت تصنیف جدید دیگری از شجریان به نام "باده عشق" ارائه شد.

پس از پایان قسمت دوم به دنبال تشویق های پی درپی حاضرین در سالن، استاد به همراه گروه آوا تصنیف "ساقیا" ساخته فرجپوری را در آواز افشاری با شعری از مولانا اجرا کرد ولی پس از پایان این قطعه جمعیت حاضر یک صدا با هم خواستار اجرای تصنیف "مرغ سحر" شدند و این تقاضا از سوی شرکت کننده های ادامه پیدا کرد تا اینکه استاد و یاران اش بار دیگر بر جای خود نشستند و این تصنیف را اجرا کردند و جمعیت حاضر در سالن 3 هزار نفری تالار وزارت کشور( که علاوه بر ظرفیت سالن صندلی هایی اضافه شده بود) همصدا با گروه خواندند که این هم صدایی پایان خوب و خوشی را برای کنسرت بزرگ محمدرضا شجریان و گروه موسیقی آوا بود.

همچنین درفاصله بین دوقسمت کنسرت، معاون هنری وزارت ارشاد و استاد شجریان در پشت صحنه با یکدیگر دیدار داشتند و در این جلسه استاد در خصوص حمایت هایی که برای تکمیل پروژه ملی باغ هنر بم ازسوی نهاد های مردمی و دولتی بویژه وزارت ارشاد لازم است صحبت و گفتگو کرد.

* در حاشیه    

- در کنار مسئولان فرهنگی برخی از بازیگران و چهره های تلویزیونی مانند الهام حمیدی،عادل فردوسی، فرزاد حسنی و... در سالن حضور داشتند .

- در پی تشویق های بی امان حاضران و دسته گل هایی که از گوشه و کنار برای استاد می آمد یک جوان معلول به سختی خودش را به صحنه رساند تا با شجریان دیدار داشته باشد و استاد پس از دیدن این جوان او را در آغوش کشید و دسته گلی را به گردنش انداخت که این حرکت با تشویق های فراوان مواجه شد. 

- شب گذشته شایعه اجرای مجدد این برنامه در مهر یا آبان ماه سال جاری بر سر زبان ها بود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +237ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +174وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +169نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +138فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی