بازیگر آمریکایی: رییس جمهور ما یک دروغگو است

          بازیگر آمریکایی: رییس جمهور ما یک دروغگو است -«ریچارد گر» بازیگر مشهور هالیوود ضمن ابراز نگرانی از وضعیت سیاست در آمریکا گفت: ما رییس جمهوری داریم که به طور آشکار دروغ می‌گوید.

«ریچارد گر»، بازیگر هالیوود گفت: امروزه وضعیت سیاست در آمریکا حقیقتا تاسف بار است، ما رییس جمهوری داریم که یک دروغگوی واقعی است و آشکارا دروغ می‌گوید.
وی افزود: معاون اول رییس جمهور نیز مرتبا دروغ می‌گوید، ما همچنین وزیر امورخارجه و وزیر دادگستری داریم که همواره دروغ می‌گویند، فضای دیوانه کننده‌ای است. دولتی که آنها گرد هم آمده‌ و بوجود آورده‌اند از هر چیز دیگری در شوروی سابق وجود داشت وحشتناک‌تر است. واقعا غیر قابل تصور است.«گر» گفت: شباهت‌های زیادی میان گذشته و زمان حال آمریکا وجود دارد، به جنگ ویتنام و عراق بنگرید، یک دروغ، پای ما را به جنگ ویتنام کشاند و دروغ دیگری ما را در گیر جنگ عراق کرد.

به گزارش فارس، «ریچارد گر» که قریب به 60 سال سن دارد از جمله بازیگرانی است که علاوه بر فعالیت‌های هنری خود در عرصه فعالیت‌های اجتماعی از جمله مبارزه با بیماری ایدز نیز فعالیت دارد. از جمله فیلم‌های این بازیگر هالیوودی می‌توان به «بی‌وفایی»، «راز کلمات» و «تقاطع» اشاره کرد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +177حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +153واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +112ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +107بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +106کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +94تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +90عکس روز: تصویر نامه جالب توبیخ دو مهماندار ایرانی در سال ۱۳۳۹