حل پرونده کبری عروس ۲۰ ساله با صلح‌وسازش

حل پرونده کبری عروس 20 ساله با صلح‌وسازش

رئیس قوه قضاییه در نامه‌ای خطاب به رئیس دادسرای امور جنایی تهران خواستار حل مشکل کبری عروس 20 ساله‌ای که مادر شوهر خود را کشته بود، شد.


محمود هاشمی شاهرودی در نامه‌ای خطاب به رئیس دادسرای امور جنایی تهران خواستار حل مشکل کبری رحمانپور بعد از 5 سال با صلح و سازش شده است.

در این نامه آمده است اینبار نیز مصلحت بر این منوال است که این موضوع با صلح و سازش حل شود تا انسانی از قصاص رهایی یابد. کبری رحمانپور متهم است در سال 81 مادر شوهرش را به قتل رسانده است. او پس از دستگیری در خصوص روز حادثه گفته بود:من‌ دختری‌ 18 ساله‌بودم‌ و خانواده‌ فقیری‌ داشتم‌. علیرضا که ‌مردی‌ 65 ساله‌ از یک‌ خانواده‌ مرفه‌ بود به ‌خواستگاری‌ام ‌آمد و با آنکه‌ پدر بیمار و از کار افتاده‌ام ‌مخالفت ‌می‌کرد، من‌ تن به ‌این‌ ازدواج ‌دادم ‌تا باری‌ از دوش ‌خانواده‌ام‌ بردارم‌. شوهرم‌ علیرضا قبلا ازدواج‌ کرده‌ بود و پسری‌ 18 ساله‌داشت‌، تصمیم‌گرفتم ‌با همه‌ مشکلات‌ بسازم ‌ولی‌ مادرشوهر پیرم ‌مرا کلفت‌ خانه‌ می‌دانست‌ و رفتار تحقیرآمیزی‌ با من‌داشت‌، این‌ پیرزن‌ مرتب نیش‌ زبان ‌می‌زد و تحقیرم‌ می‌کرد، می‌گفت‌ خیال‌نکن‌ تو عروس‌خانواده‌ام‌ هستی‌، تو را برای‌ کلفتی‌ به‌ خانه‌ام ‌آورده‌ام‌. شوهرم ‌ دوستم‌ داشت‌ و نمی‌خواست‌ از من‌جدا شود ولی‌ به‌اصرار مادرش مرا با چشم‌گریان‌ به‌ خانه‌ پدرم‌ برگرداند و من‌ به‌ خاطر خانواده‌ام ‌با خواهش‌ و التماس‌ برگشتم‌. ضمنا ازدواج ‌ما قانونی‌ نبود و هیچ‌ عقدنامه‌ای‌ نداشتیم‌، به‌ همین‌خاطر هیچ‌ مدرکی‌ نبود که‌ ثابت‌ کنم ‌همسر علیرضا هستم‌ آن‌ روز علیرضا از من‌ خواست‌ تا لباس‌هایم ‌را بپوشم‌ و با او بروم‌، من ‌هم ‌فکر کردم ‌می‌خواهد مسائل‌ گذشته ‌را از دل ‌من‌ بیرون ‌بیاورد. لباس‌هایم ‌را پوشیدم‌ و سوار ماشین ‌علیرضا شدم‌، اطراف‌ پل ‌سید خندان‌ بود که ‌علیرضا بیست‌ هزار تومان ‌به‌ من‌ پول ‌داد و گفت‌، فعلا به‌خانه ‌پدرت ‌برو تا دوباره‌ تو را به‌خانه‌مان‌ برگردانم‌، از ماشین‌ پیاده ‌شدم ‌و کمی‌ در خیابان‌ راه ‌رفتم‌، با خودم ‌گفتم‌، به‌ خانه‌ برمی‌گردم‌ و سعی‌ می‌کنم‌ ناراحتی‌ علیرضا را برطرف ‌کنم‌، در را باز کردم‌، وارد منزل ‌که ‌شدم‌ دیدم ‌مادر شوهرم‌ روی‌ مبل ‌دراز کشیده‌، وقتی‌ چشمش ‌به ‌من‌ افتاد یکدفعه‌ شروع‌ به‌ فحاشی‌ کرد و به ‌پدر و مادرم ‌فحش‌ داد، سعی‌ کردم‌ آرامش‌ کنم‌ اما مرتب‌ فحش‌ می‌داد، یک‌ باره ‌به‌ طرف‌ کشوی‌ شوهرش ‌رفت، چاقویی‌ از داخل‌ آن ‌برداشت‌ و به‌ من‌ حمله‌ کرد، دیگر حال ‌خودم ‌را نمی‌فهمیدم‌، حالت‌ جنون‌ به‌سرم‌ زده ‌بود، چاقو را از دستش‌ گرفتم ‌و چند ضربه‌به ‌او زدم که باعث مرگش شد. با اعترافات عروس 20ساله به قتل مادرشوهر، دستور بازداشت موقت وی صادر و متهم برای ادامه تحقیقات تحویل پلیس آگاهی شد که اکنون پس از پنج سال هنوز سرنوشت نامعلومی دارد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +126بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم