بازداشت دو تن در ارتباط با حمله به افراد سپاه

بازداشت دو تن در ارتباط با حمله به افراد سپاه

مسئولان نظامی و امنیتی استان سیستان و بلوچستان در جنوب غرب ایران از بازداشت دو نفر خبر دادند که به گفته آنان، در درگیری مسلحانه ای که دو شب پیش به کشته شدن یازده تن از نفرات سپاه پاسداران در این استان انجامید شرکت داشته اند.

سرتیپ سیدعباس عطائی، معاون هماهنگ ‌کننده قرارگاه عملیاتی رسول اکرم به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفته که این دو نفر از "اشرار معروف منطقه" اند و با ااقدامات اطلاعاتی شناسایی و دستگیر شده و به جرم خود اعتراف کرده اند.

افراد قرارگاه شهید میرحسینی تیپ مستقل‪ ۱۱۰‬سلمان فارسی نیروی زمینی سپاه طی عملیاتی که هلیکوپترهای نیروی زمینی ارتش و نیروی انتظامی نیز در آن شرکت داشتند، عصر پنجشنبه در ارتفاعات اطراف روستای دومک در بخش کورین، واقع در هشتاد کیلومتری شهر زاهدان، مرکز استان سیستان و بلوچستان با افراد مسلح درگیر شدند.

این درگیری به کشته شدن یازده و زخمی شدن نه تن از نفرات سپاه پاسدارن انجامید که به گفته مسئولان نظامی، از نفرات بومی شهرستانهای ایرانشهر و خاش در استان سیستان و بلوچستان بوده اند.

تلفات افراد مسلحی که با نفرات سپاه درگیر شدند نیز چهار کشته و هفت زخمی اعلام شده است.

این درگیری بخشی از عملیاتی بود که نیروهای مسلح ایران علیه گروههای مسلح در استان سیستان و بلوچستان آغاز کرده اند و مسئولان ایرانی، افرادی که را در این عملیات با نفرات سپاه درگیر شدند را اشرار و قاچاقچیان موادمخدر اعلام کرده اند.

استان سیستان و بلوچستان و بویژه نواحی مرزی آن با پاکستان پیوسته صحنه درگیری میان نیروهای نظامی و انتظامی با گروه های مسلح قاچاقچی مواد مخدر و همچنین گروهی با عنوان جندالله می شود که با اهداف سیاسی در این منطقه فعالیت مسلحانه دارد.

این درگیریها اغلب تلفاتی بر جای می گذارد اما کشته شدن یازده نظامی در یک درگیری، رخدادی کم سابقه است.

در برخی موارد که افراد مسلح با نفرات نظامی یا انتظامی ایران در سیستان و بلوچستان درگیر شده و مقامات جمهوری اسلامی این افراد مسلح را اشرار و قاچاقچی معرفی کرده اند، برخی منابع دیگر عنوان کرده اند که این افراد مسلح در واقع، نفرات گروه جندالله بوده اند.

از سوی دیگر، سپاه پاسداران معمولاً علیه گروههای مسلح که انگیزه و اهداف سیاسی داشته باشند وارد عمل می شود و عملیات علیه قاچاقچیان در منطقه سیستان و بلوچستان را نیروی انتظامی دنبال می کند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد