پلیس تهران با مدل موی منحرف برخورد می کند

پلیس تهران با مدل موی منحرف برخورد می کند

احمد رضا رادان رئیس پلیس تهران اعلام کرده کرده است که از اول امرداد ماه با پسرانی که از مدل های منحرف مو استفاده می کنند، برخورد می شود.
پسرانی را که مدل موی "منحرف" دارند و از لباس مارک دار از سوی پلیس دستگیر می شوند

بر اساس گزارش ها، نیروهای پلیس از اول امرداد ماه جلوی کسانی را می گیرند که شلوارهای فاق کوتاه می پوشند و از گردنبندهای مارک دار و از لباس های دارای آرم استفاده می کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران آقای رادان گفته است: "از اول امرداد ماه، این افراد به محض مشاهده، از سوی پلیس امنیت دستگیر و به مرکز پلیس امنیت عمومی انتقال داده می شوند."

طرح برخورد با افرادی که پلیس ایران آنان را بدحجاب می داند و از اول اردیبهشت آغاز شده است به برخورد با زنان اختصاص داشت ولی طرح تازه پلیس برخورد با پوشش پسران است.

به گفته رئیس پلیس تهران، مدل های مو پسران برگرفته از مدل های "منحرف" غربی است و با هنجارهای ایران همخوانی ندارد.

رئیس پلیس تهران که در تهران با خبرنگاران سخن می گفت در پاسخ به خبرنگاری که انتخاب مدل مو را حریم خصوصی افراد می دانست، تاکید کرده که "این حریم خصوصی فرد نیست که هر گونه بخواهد در جامعه ظاهر شود."

به گفته آقای رادان، طبق قانون برخورد با مدل مو در "حوزه برقراری انضباط اجتماعی و تحت عنوان پاسداری از هنجارها" به عهده پلیس گذاشته شده است.

کسانی که شلوارهای فاق کوتاه می پوشند و از گردنبندهای دارای مارک و لباس های دارای آرم استفاده می کنند، از سوی پلیس دستگیر می شوند

جریمه بد حجابی پسران

رئیس پلیس تهران مدل های مو را "ناهنجاری" توصیف کرده و گفته است: "اگر حالا وارد عمل نشویم این ناهنجاری تبدیل به هنجار می شود و وظیفه ماست که برای برقراری افزایش امنیت و انضباط اجتماعی جلوی این پدیده را بگیریم."

بر اساس گزارش ها پسرانی که به دلیل مدل موی "منحرف" دستگیر می شوند با ضمانت خانواده آزاد می شود و بعد از آزادی باید مدل موی سرشان را اصلاح کرده و با مراجعه به پلیس، این موضوع را اطلاع دهند.

جریمه پسرانی که "لباس نامناسب" به تن داشته باشند، همانند دختران دارای پوشش نامناسب است و پسران بعد از دستگیری به مرکز پلیس منتقل و بعد از آوردن لباس مناسب از سوی خانواده، آزاد می شوند.

رئیس پلیس تهران گفته است که نام افراد بدحجابی که به آنها تذکر داده شده وارد کامپیوتر می شود و از این به بعد ماموران نیروی انتظامی یک لپ تاپ در اختیار خواهند داشت که در آن سابقه افراد در آن ذخیره می شود و اگر فردی سابقه تذکر داشته باشد، بازداشت می شود.

در سال های اخیر، همواره همزمان با آغاز فصل گرما، بحث حجاب و برخورد با "بی حجابی و بدحجابی" از سوی مراجع مذهبی، نیروی انتظامی، بسیج و نیروهای مذهبی اوج می گیرد.

اواخر سال 85 نیز رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران گفته بود که از امسال پلیس، رانندگانی را که "شئونات اخلاقی و اسلامی" را رعایت نکنند و یا در خودروی خود سگ حمل کنند به مراجع قضایی تحویل می دهد.

بنابه گزارش ها، حمیدرضا هاشمی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران، همچنین مصادیق "عدم رعایت شئونات اسلامی" را نداشتن حجاب در خودرو یا بیرون بودن قسمت هایی از بدن که خالکوبی شده باشد، اعلام کرده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سایت والانیوز: ایران درپی تامین اجزای موشک بالستیک است و تهدیدهای ترامپ اتفاقی نیست
  • مجله فوربس: احتمالا آمریکا برای ضربه سخت به جمهوری اسلامی ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا