اتریش در تعقیب دو جنایتکار آلمان نازی

اتریش در تعقیب دو جنایتکار آلمان نازی

اتریش برای دستیابی به اطلاعاتی در مورد دو جنایتکار جنگی آلمان نازی مبلغ 70 هزار دلار جایزه تعیین کرده است.
آلویس برانر (سمت راست) و آریبرت هایم (سمت چپ) تحت تعقیب هستند

وزارت دادگستری اتریش گفته است که خواهان دست یافتن اطلاعاتی برای بازداشت آلویس برانر و آریبرت هایم است. این وزارتخانه گفته است که شواهدی در دست دارد که این دو فرد هنوز زنده هستند و در نهمین دهه زندگی خود به سر می برند.

آلویس برانر و آریبرت هایم، نقش چشمگیری در جنایت های آلمان نازی داشته اند. برانر از دستیاران کلیدی آدولف آیشمن، معمار اصلی کشتار یهودیان در اروپا بود. وی مسئول کشتار دسته جمعی دهها هزار نفر از یهودیان در دوران مسئولیتش به عنوان فرمانده اردوگاهی در حومه پاریس بود، جایی که یهودیان بازداشت شده در فرانسه اشغالی به اتاق های گاز در آشوویتس فرستاده می شدند.

وی همچنین در انتقال یهودیان وین، یونان و اسلواکی به اردوگاه های مرگ دست داشت.

شایع شد که وی پس از جنگ، در سال 1954 توانست به کمک یک اسقف کلیسای کاتولیک و سازمان جاسوسی آمریکا از آلمان فرار کند و به سوریه برود.

گفته شده که وی در سوریه به حکومت وقت، روش های شکنجه را آموزش داد. گزارش های مربوط به مرگ وی در دمشق در سال 1996 تا کنون تائید نشده اند.

آریبرت هایم به "دکتر مرگ" معروف بود. وی متهم به آن است که سم های مرگبار را به طور مستقیم به قلب زندانیان تزریق می کرد که منجر به مرگ آنی آنها می شد.

خانواده وی گفتند که آریبرت هایم پس از جنگ در آمریکای جنوبی درگذشت، اما دو سال پیش گزارش شد که وی در اسپانیا دیده شده است.

مرکز سیمون وایزنتال، که در تعیقب جنایتکاران جنگی آلمان نازی است، گفته است که سه فرزند هایم هرگز ادعایی در مورد یک میلیون دلاری که در حساب های بانکی برلین قرار دارد، نداشته اند.

ماریا برگر، وزیر دادگستری اتریش گفت که کشورش متهم به آن است که اقدام های اندکی برای ردگیری جنایتکاران نازی انجام داده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • سرکوب مطلق و حملات هوایی در ایران زندگی را در هراسی بی‌امان فرو برده است
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +175اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد