مردی با دختر همسر صیغه ای خود فرار کرد

مردی با دختر همسر صیغه ای خود فرار کرد

مردی که به بهانه ازدواج با زن میانسال ، پس از یک سال زندگی مشترک با دختر 20ساله همسر صیغه ای خود متواری شده است ، تحت تعقیب قضایی قرار گرفت. به گزارش جام جم ، روز گذشته زن میانسالی با مراجعه به شعبه اول دادیاری دادسرای جنایی با ارائه شکایتی خواستار دستگیری همسر صیغه ای و دختر 20ساله اش شد.

این زن در شکایت خود به دادیار هاشمیان گفت: چند سال پیش شوهرم را در سانحه تصادف از دست دادم و با وجود مشکلات فراوان ، دخترم را بزرگ کردم.
وی افزود: پس از سالها آبروداری ، سرانجام مردی که از امکانات خوب مالی برخوردار بود از من خواستگاری کرد و اصرارهای او موجب شد تا به او پاسخ مثبت دهم. وی افزود: پس از شروع زندگی مشترک ، احساس می کردم رفتار دخترم تغییر کرده است و زمانی به خود آمدم که متوجه شدم وی با همسر صیغه ای من ارتباط پنهانی برقرار کرده است.

دستگیری و فرار
زن شاکی اضافه کرد: پس از یک سال زندگی مشترک ، از همسر صیغه ای ام خواستم تا خانه مرا ترک کند که او با اغفال دخترم ، به همراه او از خانه متواری شد و با پیگیری در این زمینه ، هر 2نفر دستگیر شدند و همسرم در میانه راه انتقال به دادسرا از غفلت سربازی که او را به این محل منتقل می کرد سوئ استفاده کرد و متواری شد و به دنبال وی دخترم نیز به یکباره ناپدید شد. شاکی افزود: پس از این ماجرا تمام تلاشهایم برای یافتن دختر 20ساله ام بی نتیجه مانده است و اطلاع یافته ام آنها در یکی از شهرهای شمالی کشور سکونت دارند. به دنبال این شکایت ، دادیار هاشمیان پس از ثبت اظهارات زن شاکی ، دستور پیگیری و تحقیق در این زمینه را در پلیس آگاهی صادر کرد. دادیار جنایی در این باره به خبرنگار ما گفت: نداشتن شناخت کافی از افراد و بی توجهی به ارزش های حاکم بر جامعه ، موجب بروز مشکلات عدیده ای است که نمونه آن را در این پرونده شاهد هستیم. مرد متهم پس از ورود به خانه زن شاکی و ارتباط با دختر جوان وی ، او را اغفال و سپس از خانه متواری می شوند که در مرحله اول شکایت وقتی این مرد به همراه دختر جوان دستگیر شدند، آنها عنوان کردند ازدواج کرده اند و هنگامی که موضوع در مرحله تحقیقات قرار داشت ، مرد متهم هنگام انتقال به دادسرا متواری شد که در این ارتباط دستور قضایی برای دستگیری متهم فراری و دختر 20ساله ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مشهد، منطقه ممنوعه تفریح! حکم جدید علم‌الهدی: فقط زیارت، تفریح ممنوع!
  • اصرار مسکو بر حفظ دونباس؛ افزایش فشارها بر زلنسکی برای پایان دادن به جنگ
  • پیش‌بینی مقام اسرائیلی: نخستین جنگ سایبری تمام‌عیار به زودی در خاورمیانه رخ می‌دهد
  • مهاجمان حمله مرگبار به مراسم یهودیان استرالیا: ساجد اکرم و نوید اکرم با اصلیت پاکستانی + ویدیو
  • ایران و حزب‌الله مظنون به دست داشتن در حمله مرگبار سیدنی؛ پدر و پسر مهاجم با تهران ارتباطی داشتند؟
  • شمار کشته شدگان سیدنی به ۱۶ نفر رسید؛ پلیس: عاملان حمله به جشن یهودیان پدر و پسر بودند
  • یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • پست پسر سفیر سابق جمهوری اسلامی در استرالیا علیه یهودیان، ساعاتی قبل از حمله سیدنی
  • ایران بر «روابط دیرپا» با لبنان تأکید کرد و بیروت را به گفت‌وگو فراخواند
  • واکنش تُند فوتبالیست ها به جمله جنجالی جواد خیابانی که گفت: آدم پاک فوتبالیست نمیشود
  • +213شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +144حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +124بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم