مهستی به دین مسیحیت پیوسته و مسیحی از دنیا رفت

مهستی به دین مسیحیت پیوسته و مسیحی از دنیا رفت

 گزارش شبکه خبر مسیحیان فارسی زبان ،مهستی، خواننده مشهور ایرانی که از بیماری سرطان روده رنج می برد، به سن ۶۱ سالگی درسانتا روزای  کالیفرنیا و با ایمان آوردن به عیسی مسیح در خداوند به خواب رفت .

مهستی که نام اصلی اش «خدیجه (افتخار) دده بالا» است، در سال ۱۳۲۵ متولد شد. او که خواهر دیگر خواننده محبوب ایرانی هایده است، توسط پرویز یاحقی، آهنگساز پر آوازه ایرانی، کشف ومعرفی شد.

مهستی کار خوانندگی را از برنامه گل های رنگارنگ و با آهنگ « آخه دلم را برده خدایا» که ساخته پرویز یاحقی بود، شروع کرد.

در آغاز، مهستی با مشکلات زیادی از طرف خانواده اش برای  شروع کارخوانندگی مواجه شد، با توجه به فشار خانواده مهستی تصمیم گرفت که با تصویر جدیدی از زن خواننده ایرانی پا به عرصه بگذارد. مهستی همواره خود را خواننده ای معرفی می کرد که به ارزش های خانوادگی احترام می گذارد.

مهستی همزمان با انقلاب در ایران به بریتانیا و سپس به آمریکا مهاجرت کرد.

در سال ۲۰۰۵ میلادی، به خاطر« یک عمر فعالیت هنری» از مهستی در مجلس باشکوهی در لس آنجلس تقدیر به عمل آمد.

در مارس ۲۰۰۷ مهستی اعلام کرد که دچار سرطان روده شده و از آن پس تلاش کرد تا جامعه ایرانی مقیم آمریکا را بیشتر با بیماری سرطان و نقش تمرین های فیزیکی در درمان این بیماری آشنا کند.

مهستی در آخرین سالهای عمرش به عیسی مسیح ایمان آورد و تعمید یافته بود .

 

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +292ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +269شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +201وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +193نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +161ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +160فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +147وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +146شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +137شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند