قرص انسولین، امیدی تازه برای بیماران دیابت

قرص انسولین، امیدی تازه برای بیماران دیابت

محققان در بریتانیا می گویند بیماران مبتلا به دیابت ممکن است بزودی بتوانند به جای تزریق روزانه انسولین، قرص آن را مصرف کنند.
برخی بیماران دیابت هر روز باید انسولین تزریق کنند

شرکت دیابتولوژی (Diabetology)، که محققانش در دانشگاه کاردیف اسکاتلند مستقر هستند، گفته است که توانسته مشکلی اساسی در تهیه قرص انسولین را برطرف کند.

جدار کپسول ساخت این شرکت ویژه است و می تواند انسولین داخل آن را در برابر اسید معده محافظت کند و اجازه دهد که انسولین سالم به روده برسد و در آنجا جذب خون شود.

نتیجه اولین آزمایش ها با کپسول انسولین، که با مشارکت شانزده داوطلب صورت گرفته، در گردهمایی "انجمن آمریکایی دیابت" ارائه خواهد شد.

بدون سرنگ

جزئیات گزارش دکتر "استیو لوتزیو"، از دانشگاه کاردیف، تا حضورش در گردهمایی "انجمن آمریکایی دیابت" اعلام نخواهد شد اما انتظار می رود که نشان دهد "دز" انسولین موجود در کپسول ساخت شرکت دیابتولوژی، قادر است تغییرات لازم برای متعادل کردن قند خون را ایجاد کند.

همچنین انتظار می رود که نتیجه تحقیقات شرکت دیابتولوژی نشان دهد که مصرف قرص، دو بار در روز، یکی پیش از صبحانه و دیگری پیش از شام، گلوکز خون را، دست کم در بیماران دیابت از نوع دوم، کنترل کند.

تحقیقات مشابهی در نقاط دیگر جهان در جریان است. محققان تایلندی برای محافظت از انسولین داخل قرص / کپسول، یک ماده شیمیایی را که از پوسته (غشاء سخت بیرونی) میگو استخراج کرده اند، مورد آزمایش قرار داده اند.

این در حالی است که پیش از این نیز برای بیماران دیابت که از سرنگ وحشت دارند یا تزریق به آنها توام با مشکلاتی است، انسولین قابل استشمام ساخته شده است.

استقبالی محتاطانه

انجمن دیابت بریتانیا از تحقیقات جدید دانشگاه کاردیف استقبال کرده اما گفته است در این زمینه باید تحقیقات بیشتری صورت بگیرد.

دکتر ایان فریم، مدیر تحقیقات این انجمن، گفت: "در حال حاضر در بریتانیا 700 هزار نفر انسولین تزریق می کنند؛ برخی از آنها چهار بار در روز تزریق می کنند. بنابراین اگر بیماران دیابت بتوانند به جای تزریق، قرص انسولین مصرف کنند کیفیت زندگی آنها به میزان ابل توجهی بهبود می یابد."

وی در ادامه گفت: "این تحقیق هنوز در مراحل اولیه است. ما باید منتظر نتیجه آزمایش های بعدی باشیم."

بیماران مبتلا به دیابت از نوع اول برای ادامه زندگی طبیعی به انسولین وابسته هستند.

بیماران دیابت از نوع دوم اغلب می توانند با رعایت رژیم غذایی مناسب یا قرص های مخصوص کنترل دیابت این بیماری را کنترل کنند و انسولین فقط وقتی نیاز است که بیماری پیشرفته شده باشد.

شمار بیماران مبتلا به دیابت از نوع دوم بسیار بیشتر از نوع اول است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +297شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +250شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +227پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +186سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +165ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +153فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +117علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه