درگوشی های داغ ورزشی ۴ ژوئن

درگوشی های داغ ورزشی 4 ژوئن

  • گفته می شود محمد دادکان، رئیس سابق فدراسیون فوتبال ایران، به زودی به عرصه ورزش باز خواهد گشت. محمد باقر قالیباف، شهردار تهران، قصد دارد دادکان را به ریاست سازمان ورزش شهرداری منصوب کند. در حال حاضر این پست در اختیار سردار آجورلو، مدیر عامل سابق باشگاه پاس، است.

  • باشگاه تراکتورسازی تبریز هم با تغییرات مدیریتی روبرو است. گروه مدیریتی آینده باشگاه تراکتورسازی که به دولت نزدیک هستند به توصیه عرب براقی (مدیر کارخانه تراکتورسازی) با بهمن فروتن، مربی سابق شموشک، وارد مذاکره شده اند.

  • اعضای هیات مدیره باشگاه برق شیراز هنوز مربی فصل آینده خودرا انتخاب نکرده اند. با این حال شنیده می شود که آنها مجید جلالی و بهمن فروتن را به رسول کربکندی ترجیح می دهند. برقی ها به هیچ وجه قصد نگه داشتن ذوالفقارنسب را ندارند.

  • ناکامی والنسیا در لالیگا و نیز در لیگ قهرمانان اروپا موجب برکناری کیکه سانچس فلورس از سمت مربیگری این تیم خواهد شد. در صورت اخراج این مربی جوان، آمادئو کاربونی ایتالیایی که اکنون مدیر ورزشی والنسیا است، جای او را خواهد گرفت. کاربونی که تا چند سال پیش برای این تیم بازی می کرد طی یک سال گذشته اختلافات زیادی با فلورس داشته است.

  • از بین ایرانی های حاضر در لیگ امارات تنها نام علی سامره در جمع بهترین های فصل دیده می شود. گفته می شود سامره برای انتخاب به عناون بهترین بازیکن فصل امارات نیز شانس زیادی دارد. سامره با زدن ۱۸ گل آقای گل این فصل امارات شد.

  • آلوارو رکوبا، بازیکن اروگوئه ای اینتر میلان، در پی انتقال به تورینو است. او می داند که ماسیمو موراتی، مالک اینترمیلان، حاضر نمی شود او را به مدعی دیگری مثل رم بدهد. به همین علت رکوبا پیوستن به تورینو را آسان تر می داند. اخیرا والتر نوولینو سرمربی تورینو شده است. آلوارو رکوبا تجربه موفقی از همکاری با او در باشگاه ونتزیا در سال ۹۹ دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • سرکوب مطلق و حملات هوایی در ایران زندگی را در هراسی بی‌امان فرو برده است
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +175اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد