محاکمه مجدد شهرام جزایری از فردا آغاز می‌شود

محاکمه مجدد شهرام جزایری از فردا آغاز می‌شود

با تکمیل تحقیقات وزرات اطلاعات درباره پرونده شهرام جزایری،این پرونده برای رسیدگی قضایی در اختیار قوه قضائیه قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، پس از آن که شهرام جزایری عرب متهم فراری، نیمه دوم اسفندماه ۸۵ توسط نیروهای امنیتی در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس دستگیر و به ایران بازگردانده شد، از همان زمان تاکنون با دستور بازپرسی دادسرای کارکنان دولت در زندان اوین برای انجام تحقیقات و تکمیل پرونده در اختیار وزارت اطلاعات بوده است. اگر چه پیش از این اعلام شده بود که پرونده جزایری ۱۵ اردیبهشت از سوی وزارت اطلاعات به دستگاه قضایی تحویل می شود اما بنا به گفته علیرضا جمشیدی،سخنگوی قوه قضائیه، به درخواست وزارت اطلاعات و در راستای تحقیقات جامع ،از سوی قوه قضائیه مهلت ۲۰ روزه‌ای برای اتمام بررسی‌ها و تحقیقات به این وزارتخانه داده شد.

بر این اساس مهلت مذکور فردا شنبه، پنجم خردادماه به اتمام می‌رسد و شهرام جزایری عرب در ۶ سال اخیر برای بار سوم محاکمه می‌شود. طبق آخرین اخبار تائید شده، سوء تفاهم قوه قضائیه و وزارت اطلاعات درخصوص نحوه برخورد با دو قاضی پرونده شهرام جزایری و رییس سابق مجتمع قضایی امور اقتصادی که وزارت اطلاعات، تکمیل تحقیقات را به تعلیق این قضات موکول کرده بود، برطرف شده و قرار است پیش از ظهر فردا شنبه جزایری از بند مربوط به وزارت اطلاعات به بند عمومی زندان اوین منتقل و پرونده او برای رسیدگی قضایی به «محسن قاضی» ،رئیس شعبه ۵ بازپرسی دادسرای کارکنان دولت تحویل شود. دو مأموری که در نگهداری و اعزام شهرام جزایری تقصیر و مسامحه داشته‌اند، در اسفندماه سال گذشته از سوی رئیس شعبه پنجم دادسرای کارکنان دولت تفهیم اتهام شده و تحت قرار بازداشت موقت در زندان به سر می‌برند. قرار است از فردا «محسن قاضی» تحقیقات و دلایل جمع آوری شده درخصوص فرار شهرام جزایری و اتهامات قضات و ماموران مرتبط با این پرونده را بررسی کند و در صورت محرز بودن قصور و تقصیرهایی از سوی هرکدام از مرتبطین با این پرونده، برای آنان کیفرخواست صادر کرده و برای رسیدگی به دادگاه صالحه ارجاع کند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +332شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +264روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +210شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +181بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +163نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +161نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +155تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +153سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند