فیلم جولی و پیت در کن نمایش داده شد

فیلم جولی و پیت در کن نمایش داده شد

"یک قلب توانا" ساخته مایکل وینترباتم با بازی آنجلینا جولی و تهیه‌کنندگی براد پیت روز گذشته در ششمین روز جشنواره فیلم کن در بخش خارج از مسابقه به نمایش درآمد و با استقبال خوب منتقدان و تماشاگران مواجه شد. جولی در این فیلم در نقش ماریان پرل، همسر دانیل پرل خبرنگار روزنامه وال استریت ظاهر شده که سال 2002 توسط یگ گروه افراطی در پاکستان ربوده شد و به قتل رسید.

این فیلم که براد پیت تهیه کننده آن است، بر مبنای کتاب "یک قلب توانا: زندگی شجاعانه و مرگ همسرم دانیل پرل" ساخته شده و وقایعی را روایت می کند که به سر بریدن پرل انجامید، در حالی که همسر او آن زمان شش ماهه باردار بود.
این فیلم تماشاگر را به خیابان های شلوغ کراچی در جنوب پاکستان جایی که پرل ربوده شد، می برد، هر چند صحنه های مربوط به جولی در هندوستان فیلمبرداری شد. "قلب توانا"، آشفتگی ها و سردرگمی های ماریان، نیروهای اطلاعاتی پاکستان، کنسولگری آمریکا و همکاران پرل در روزنامه را پس از ربوده شدن او و تلاش ناموفق آنها برای پیدا کردن وی از طریق ردگیری ایمیل ها و موبایل و اقدامات پلیسی قدیمی به تصویرمی کشد.

جولی در کنفرانس خبری پس از نمایش فیلم که ماریان بیوه پرل هم در آن حضور داشت، گفت نگران بود نتواند نقش ماریان را به طور صحیح به تصویر بکشد و اینکه فیلم پیامی فراتر از داستان تلخ و پایان هولناک آن دارد. او گفت: "از دید من بخش زیادی از اهمیت فیلم به این خاطر است که ماریان می توانست نفرت خود را از این حادثه در دل نگه ندارد، کاری که هیچکدام از ما دلیلی برای آن نمی بینیم. اما او این کار را کرد."نخستین واکنش ها نسبت به "یک قلب توانا" مثبت بود. گروهی از منتقدان این فیلم را بهترین نقش آفرینی جولی پس از فیلم "دختر، از هم گسیخته" توصیف کردند که سال 2000 برای او یک اسکار نقش مکمل به همراه داشت. منتقد ورایتی درباره نقش آفرینی جولی نوشت: "او تصویری آرام و بسیار دقیق از زنی ترسیم می کند که بین اندوه نابهنگام و امید مصرانه گیر افتاده است." جولی گفت "قلب توانا" نشانه دور شدن او از نقش های کمدی یا قهرمانان اکشن نیست و سعی می کند همچنان بین سینمای جدی و سبک در حرکت باشد. روز پنجشنبه "سیزده یار اوشن"، جدیدترین فیلم براد پیت نیز در بخش خارج از مسابقه جشنواره نمایش داده می شود. وینترباتم، کارگردان "یک قلب توانا" سازنده فیلم های "به سارایوو خوش آمدید"، "کد 46" و "جاده گوانتانامو" است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +312مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +181حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +163واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +120ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +115کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +109بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +103عکس روز: تصویر نامه جالب توبیخ دو مهماندار ایرانی در سال ۱۳۳۹
  • +94تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +88مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد