روزنامه های تهران: سه شنبه ۲۵ اردیبهشت

روزنامه های تهران: سه شنبه 25 اردیبهشت

روزنامه های امروز صبح تهران در صدر گزارش های خبری و مقالات خود احتمال مذاکره با آمریکا را مطرح کرده و از قول رییس دولت اطمینان داده اند که می توان در عرض یک روز روابط ایران و مصر را برقرار کرد. ادامه بحث درباره دستور رییس جمهوری برای برکناری مدیران بیمه ایران و اعلام احتمال خاموشی برق در صورت تاخیر در آماده شدن نیروگاه هسته ای بوشهر از جمله اخبار دیگری است که در این روزنامه ها آمده است.

هم میهن گزارشی از همایش دولت مدرن را در صدر اخبار خود آورده و در آن از قول سعید حجاریان نوشته مردم ایران شاید هنوز شهروندان خوبی برای دموکراسی نباشند و مشتاقانه از یک فعالیت دراز آهنگ و طاقت‌ فرسای اصلاح‌ طلبانه برای دموکراتیک کردن دولت کاملاً و مستمراً حمایت نکنند، اما یقیناً زیر علم دیکتاتوری هم سینه نخواهند زد.

مدیر روزنامه توقیف شده صبح امروز در سخنان خود در این همایش که به نوشته هم میهن در دانشگاه تهران برگزار شده مشخصات دولت مدرن را برشمرده است.

روزنامه ایران در گزارشی با عنوان استقبال نمایندگان مجلس از اظهارات رییس جمهوری درباره تجدید رابطه با مصر نظر دو تن از نمایندگان مجلس را منعکس کرده که یکی از آن ها گفته است موضع رییس جمهور تنش زدایی در منطقه است و اگر از این طریق منافع کشور تقویت شود باید از آن استقبال کرد.

به نوشته ایران نماینده دیگری گفته است در عرصه سیاست خارجى تصمیم گیرى نهایى مربوط به رهبر معظم انقلاب است که هر چه نظر ایشان باشد ما هم تبعیت مى کنیم.

اما روزنامه جمهوری اسلامی نوشته اظهارات آقای احمدی نژاد در آمادگی برای برقراری رابطه با مصر یکی دیگر از اظهارات عجولانه ای است که در شان رئیس جمهوری ایران نیست.

به نظر روزنامه جمهوری اسلامی سخن آقای احمدی نژاد علاوه بر اشکالات زیادی که از نظر سیاسی دارد اصولا افراد اهل فن میدانند که دایر کردن سفارتخانه تعطیل شده در عرض یک روز عملی نیست و معلوم نیست تا چه وقت قرار است شاهد اظهارنظرهای این چنینی و تصمیمات آنچنانی باشیم که نمونه ای از آن در جریان عزل مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره بیمه ایران مشاهده شد.

روزنامه ایران سفر رییس جمهور به امارات را موفقیت آمیز خوانده و از استقبال امارات از این سفر به نشانه پیروزی جمهوری اسلامی در اهداف خود یاد کرده است.

این روزنامه سفر آقای احمدی نژاد را به ابوظبی دو روز بعد از دیدار دیک چنی معاون ریاست جمهوری آمریکا به منظور خنثی کردن اثرات این سفر و دیدار مدتی قبل وزیر خارجه آمریکا به منطقه توصیف کرده است اما آفتاب یزد نظر یکی از نمایندگان هوادار دولت را منعکس کرده که گفته طرح مساله سه جزیره دهانه هرمز از جانب اماراتی ها در جریان سفر رییس جمهوری به آن کشور نشانه کج سلیقگی آنان بود.

به نوشته آفتاب یزد جهانگیر زاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفته اماراتی ها باید بپذیرند که با ما سر یک سری مسایل اختلاف دارند اما سفر رییس جمهور فقط برای حل اینگونه اختلافات نبود.

در حالی که روزنامه کیهان همچنان به مخالفت خود با مذاکرات ایران و آمریکا ادامه داده و امروز نیز در ستون طنز خود چنین مذاکره ای را به نفع آمریکا دانسته، به نوشته روزنامه سرمایه دبیر کل هیات موتلفه اسلامی ضمن مخالفت با مذاکرات ایران و آمریکا گفته این مذاکره زمانی مفید خواهد بود که آمریکا انقلاب ایران را به رسمیت بشناسد و مطالبات ایران را بپردازد و تغییری در رویکرد و اقدامات خود نسبت به ایران ایجاد کند.

حبیبی در توضیح گفته‌های خود استدلال کرده که "شورای روابط خارجی آمریکا به صراحت گفته است که قرن ۲۱ قرن تقابل اسلام و غرب است و رییس ‌جمهوری آمریکا نیز پس از حوادث ۱۱ سپتامبر اعلام کرد که ما در آغاز یک جنگ صلیبی مجدد هستیم."

سرمایه نوشته سخنگوی جبهه مشارکت زمان را، مناسب برای مذاکره بین ایران و آمریکا ‌دانست ولی در خصوص ترکیب هیات مذاکره ‌کننده ایرانی هشدار داد که با توجه به شناخت از تیم هدایت ‌کننده وزارت خارجه و توانایی ‌های آن‌ها نسبت به نتایج این مذاکرات بدبین هستم.

به نوشته رسالت وزیر نیرو اعلام داشته که ممکن است امسال خاموشی هایی ناخواسته پدید آید و با اشاره به اینکه قرار است برق نیروگاه اتمى‌ بوشهر آذر ماه وارد مدار شود، گفته اگر این نیروگاه امسال وارد مدار نشود تامین برق استان‌هاى جنوبى با مشکل مواجه مى‌شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +120مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +118روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟