پاپ به نخستین برزیلی عنوان قدیسی بخشید

پاپ به نخستین برزیلی عنوان قدیسی بخشید

پاپ بندیکت شانزدهم در برابر شادمانی تقریبا یک میلیون نفر مومن کاتولیک که در سائوپائولو گرد آمده بودند به یک روحانی قرن هجدهم برزیلی عنوان قدیسی اعطا کرده است.
این نخستین دیدار پاپ از منطقه است

پاپ قدیس شدن "فریار گالوائو" را از اریکه ای که شماری از اسقف ها و گروه کر دو طرف آن را گرفته بودند اعلام کرد.

کلیسای کاتولیک دو معجزه را به فریار گالوائو، یک راهب قرن هجدهم که هنوز در برزیل صاحب نفوذ است، نسبت می دهد.

این مراسم که در فضای آزاد برگزار شد اوج سفر پنج روزه پاپ به پرجمعیت ترین کشور کاتولیک جهان است.

صدها هزار کاتولیک از سراسر آمریکای لاتین که برای دیدار پاپ و شرکت در این مراسم آمده اند در میدان کامپو دی مارته در سائوپائولو موج می زدند.

گری دافی، خبرنگار بی بی سی در سائوپائولو، می گوید کلیسای کاتولیک برزیل امیدوار است دیدار پاپ و اعطای عنوان قدیسی به یک برزیلی، به این کلیسا که در سال های اخیر یک میلیون پیرو را از داده است جانی تازه بخشد.

پس از این مراسم پاپ با 430 اسقف برزیلی در کلیسای جامع سائوپائولو دیدار کرد.

روز پنجشنبه پاپ ده ها هزار جوان مشتاق که در استادیوم سائوپائولو گرد آمده بودند را خطاب قرار داد.

موضوع سخنرانی او آنچه "دام های اهریمنی" خواند شامل آمیزش جنسی پیش از ازدواج، استفاده از مواد مخدر، فساد، خشونت و وسوسه های ثروت و قدرت بود.

وی جوانان را ترغیب کرد از اینها پرهیز کنند و از آنها خواست "مشوقان زندگی از نقطه آغاز تا پایان طبیعی آن باشند."

فریار گالوائو
اولین فرد متولد برزیل که قدیس می شود
دوران حیات: 1739 تا 1822 میلادی
کلیسا پنج هزار معجزه درمانی را به او نسبت می دهد
صومعه سراها و راهبه خانه هایی را در برزیل بنیان گذاشت

اما پاپ از همان بدو ورود در روز چهارشنبه به برزیل باعث جنجال شده است چرا که بر مخالفت شدید خود با سقط جنین صحه گذاشته است.

این درحالی است که سقط جنین هم اکنون موضوع مباحثات داغ در برزیل است و برخی از فعالان برای قانونی کردن سقط جنین تلاش می کنند.

سازمان بهداشت جهانی شمار سقط جنین های غیرقانونی تنها در سال گذشته در برزیل را بیش از یک میلیون مورد رقم می زند.

پاپ در ادامه این سفر برای شرکت در یک کنفرانس بزرگ اسقف های اعظم آمریکای لاتین به شهر آپارسیدا خواهد رفت.

در آپارسیدا انتظار می رود پاپ به چالش فزاینده ای که کلیسای کاتولیک رومی از سوی گروه های اِوَنجلیکی روبروست بپردازد.

پاپ در جریان پرواز به برزیل به خبرنگاران گفته بود که بزرگترین نگرانی او در منطقه گرویدن میلیون ها نفر از اعضای کلیسای کاتولیک رومی به کلیساهای "اِوَنجلیکال" است.

براساس یک مطالعه تازه در حدود 64 درصد برزیلی ها کاتولیک هستند اما این رقم نشانگر افتی 10 درصدی نسبت به ده سال قبل است که همزمان شده است با افزایش شمار پیروان کلیساهای اِوَنجلیکی.

اِوَنجلیک به یک کلیسای مسیحی گفته می شود که به حاکمیت و معصومیت مطلق کتاب مقدس، رستگاری تنها از طریق باز زایی و یک زندگی شخصی منقلب شده از طریق معنویات ایمان دارد.

پاپ بندیکت کنفرانس اسقف های اعظم را که نخستین ملاقات در نوع خود طی 15 سال گذشته خواهد بود روز یکشنبه افتتاح خواهد کرد.

این مجمع که کار آن برای 15 روز ادامه خواهد داشت تقریبا 200 اسقف اعظم و کاردینال را از سراسر آمریکای لاتین و منطقه کارائیب گرد هم خواهد آورد.

انتظار می رود در جریان آن، دستور کار و سیاست های کلیسا در منطقه برای سال های آینده رقم بخورد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +319شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +230شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +204شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +179رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +171پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +148پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +140علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +136وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد