"آنجلیا جولی" در مقام کارگردان

"آنجلیا جولی" در مقام کارگردان

نخستین فیلم سینمایی که نام "آنجلیا جولی" را به عنوان فیلمساز مطرح می کند، به تازگی به نمایش در آمد."آنجلیا جولی"، هنرپیشه نام آشنای هالیوود، با ساخت فیلمی با عنوان " لحظه‌ای در سراسر دنیا" نخستین تجربه خود را در عرصه کارگردانی به ثبت رساند.

البته باید گفت، که جولی در مراحل مختلف ساخت این فیلم بیشتر به عنوان ناظر و هماهنگ کننده و تدوینگر نهایی تصاویر عمل کرده است.

بر اساس این گزارش، این بازیگر برای ساخت این فیلم یک دوربین مینی دی وی در اختیار 27 نفر از دوستان بازیگر خود قرار داد تا هر یک با سفر به یکی از کشورهای دنیا از جمله چاد، کامبوج، آرژانتین و نیو اورلئان فیلمی سه دقیقه‌ای تهیه کنند.

این گزارش حاکی است، جولی طی دو سال گذشته فیلم های گرفته شده از سوی بازیگرانی چون "شان آستین"، " آن هاتاوی"،‌" کالین فارل"، " جود لاو" و "هیلاری سوانک" را تبدیل به مستندی 70 دقیقه ای و آماده نمایش کرده است.

یادآور می شود، فیلم مستند" لحظه ای در سراسر دنیا "در سکوت خبری کامل از روز 27 آوریل ( 7 اردیبشهت) در تعدادی از سینماهای آمریکا به نمایش درآمد./

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • داماد محمدجواد لاریجانی خطاب به دانشجوی معترض شریف: برو کهریزک دنبال رفقات بگرد
  • هشدار رئیس اتحادیه پلیس آلمان در مورد اسلامگرایی با تحسین مبارزه ایرانیان با «اسلام‌گرایی عصر حجر»
  • سفیر آمریکا در اسرائیل: جنگ شاید تنها زبانی باشد که جمهوری اسلامی می‌فهمد
  • دیدار شاهزاده رضا پهلوی و همسرش با داریوش آشوری و شهلا شفیق
  • مارک لوین: اگر جمهوری اسلامی را اکنون سرنگون نکنیم بشریت هرگز ما را نخواهد بخشید
  • اسرائیل‌هیوم از بروز تنش در مذاکرات ژنو و «توبیخ هیات ایرانی از سوی آمریکا» خبر داد
  • نماینده کنگره آمریکا: «با اکراه، از اقدام نظامی حمایت می‌کنم»؛ جمهوری اسلامی «۵۰ هزار» نفر را به قتل رسانده است
  • نسلی که پیش از «بالغ شدن» معترض شد؛ نوجوانان ایران در میانه ترس، خشم و بی‌آیندگی
  • چهره واقعی حیات‌وحش؛ صحنه‌های خونینی که نمایشگر تلاش برای بقاست
  • جمهوری اسلامی نیروی دریایی و هوایی اعضای اتحادیه اروپا را سازمان تروریستی اعلام کرد