خودکشی به خاطر اختلاف با همسر

خودکشی به خاطر اختلاف با همسر

جنازه حلق آویز یک مرد جوان که در خانه اش پیدا شده است به دستور بازپرس کشیک دادسرای جنایی تهران به پزشکی قانونی سپرده شد. به گزارش روز یکشنبه خبرنگار گروه حوادث ایسکانیوز، زنگ تلفن بازپرسی کشیک جنایی پایتخت، دیروز به صدا درآمد و خبر رسید جنازه حلق آویز مرد 29 ساله ای به نام حمید رضا در اتاق خوابش پیدا شده است.

این مقام قضایی وپلیس جنایی دقایقی بعد به ساختمان مورد نظر در بومهن رفتند و با دیدن جنازه حمید رضا شواهد نشان می داد خود را از لوله گاز آویزان کرد رسیدگی به ماجرا را دردستور کار خود قرار دادند.
پدر حمید رضا با چشمان اشکبار، اظهار داشت: پسرم چند وقت بود افسردگی شدید داشت و ساعتی پیش از مرگش با من تماس گرفت و گفت دیگر تحمل ناسازگاری های زنش را ندارد. شک ندارم اودر غیاب همسر و فرزندش خودکشی کرده و مارا هم به روز سیاه نشانده است.

جنازه حمید رضا پس از بررسی دقیق صحنه به پزشکی قانونی سپرده شد تا آزمایش های سم شناسی و...صورت بگیرد. گزارش ایسکانیوز می افزاید: این پرونده امروز به دادسرای ناحیه 27 تهران فرستاده شد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟