به سال ۳۰۰۰ و دنیای آینده خوش آمدید !

به سال 3000 و دنیای آینده خوش آمدید !
کارشناسان تکامل میگویند که انسانها تا سال 3000 دارای قد متوسط دو متر خواهند بود، تا حدود 120 سال عمر میکنند و همه پوستی قهوه ای خواهند داشت.
الیو کوری (Oliver Curry) از مرکز تحقیقات Darwin@LSE واقع در آموزشگاه اقتصاد لندن، چنین گفته است که در هزاره سوم، در سایه تحولات موجود در تغذیه، طب و مهاجرت، تفاوتهای نژادی بسیار نامحسوس خواهد شد.
دکتر کوری پیش بینی میکند که انسانها به دلیل وابستگی بیش از حد به تکنولوژی و تکنیکهای پیشرفته پزشکی، از لحاظ جسمی افت خواهند کرد و تواناییهای اساسی اجتماعی و محاوره ای را از دست خواهند داد. دو گونه فرعیتا سال 102,000 انسانها به دو گونه فرعی تقسیم میشوند : دارای ژنتیک و فاقد ژنتیک. به گفته دکتر کوری، که از طرف کانال تلویزیونی Bravo مامور انجام تحقیقات بر روی تکامل انسان در 1000، 10,000 و 100,000 سال است، میگوید : " آینده انسان داستان خوب، بد و زشت خواهد بود و در حالی که علم و تکنولوژی در هزاره بعد بالقوه میتوانند محل سکونتی آرمانی برای بشر به وجود آورندف اما امکان باقی ماندن آثاری ماندگار از ژنتیک نیز وجود خواهد داشت." "از این پس با ظهور احتمالی ژنتیک داران و فاقد ژنتیکها، همه چیز میتواند زشت شود" او افزود که تا سال 3000، انسانها با تغذیه بهبود یافته و شناخت بدن خود، از نظر جسمانی به اوج خود میرسند. خصوصیات ظاهری افراد نیز طوری متحول میشود که زنان و مردان را در تشخیص سلامت، جوانی و توانایی باروری طرف مقابل یاری دهد. مردان از خصوصیات چهره متقارن تر برخوردار شده و دارای فک چهارگوش، صدای بم تر و جسمی تواناتر خواهند شد. زنان دارای چشمانی درشت و زلال، موهای براق، اجزای چهره متقارن و پوستی بدون مو خواهند بود. انتظار میرود که تفاوت رنگ پوست نیز بسیار کم شود و رنگ پوست بیشتر افراد به سمت درجات مختلف قهوه ای متمایل شود. بنا به گفته دکتر کوری "نژاد امری ظاهری است و زمانی خواهد رسید که همه انسانها یک رنگ باشند. زیرا هرچه ما در سراسر جهان بیشتر با یکدیگر بپیوندیم، تفاوتهای نژادی کمرنگ تر میشوند." او افزود در حدود سال 12,000 مهارتهای ارتباطی و احساسی مانند عشق، هم دردی، اعتماد و احترام دچار نقصان شده و این امر موجب تضعیف توانایی انسانها در داشتن و ابراز علاقه به یکدیگر و همکاری به صورت یک تیم خواهد شد. افزایش مصرف غذاهای فراوری شده به این معناست که غذا به جویدن کمتر نیاز دارد و در نتیجه آروتره ها چندان تکامل نیافته و چانه افراد کوتاه خواهد شد. سیستم ایمنی بدن نیز به علت افزایش وسواس نظافت و بهداشت و تکیه شدید بر دارو، رو به زوال خواهد گذاشت. زیرا هنگامی که همه ما مدام مشغول خوردن قرص هستیم، بیماریهایی نظیر سرطان هرگز ریشه کن نخواهند شد. از دیگر تحولات این خواهد بود که نوزادان در هنگام تولد بزرگتر خواهند بود و مادران ناچار به انجام سزارین میشوند. مهندسی پیشرفته زنتیک به انسان کمک خواهد کرد که DNA مشکل دار را ترمیم کند که در نهایت به یک الگوی ژنتیک یکنواخت تبدیل شده و آسیب پذیری نسبت به بیماریها را افزایش خواهد داد. او پیش بینی میکند که در سال 100,000 گروه دارای ژنتیک ممتاز به طور مشخصی بلند، باریک، پاکیزه و سلامت و خلاقند در حالی که گروه دارای ژنتیک ضعیف کوتاه، چهارشانه، بی تناسب، ناسالم، نه چندان باهوش و شلخته اند. دکتر کوری در نهایت گفت : "قطعا ما نمیتوانیم به طور دقیق به پیش بینی آنچه رخ خواهد داد بپردازیم اما قادر هستیم با تکیه بر دانش خود از روند تکامل، دست به پیش گویی بزنیم."
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ:سیا به من گفت مجتبی خامنه‌ای همجنسگراست/ ایرانیان بخاطر سرکوب وتیراندازی قادر به اعتراض نیستند
  • مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • تهدید جمهوری اسلامی به هدف قرار دادن هتل‌های خلیج فارس
  • هشدار دبیرکل ناتو در بروکسل: موشک‌های ۴۰۰۰ کیلومتری ایران تهدیدی علیه تمام متحدان ناتو است
  • پهپاد «شاهد-۱۳۶»، سلاح ارزان ایران که پدافندهای گران‌قیمت را فرسوده می‌کند
  • دوران نبرد با تاریکی؛ امید به ولیعهد (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و یکم
  • ترامپ در مورد عملیات خشم حماسی: باید با تهدیدهایی که «دیوانه‌هایی با سلاح هسته‌ای» ایجاد می‌کنند مقابله شود
  • باورت میشه اینا فقط آرایشن؟! تصاویری که فکر می‌کنی فتوشاپن اما نیستن
  • عربستان سعودی و پنج کشور دیگر خواستار توقف حملات گروه‌های نزدیک به جمهوری اسلامی از خاک عراق شدند
  • جنگ ایران در رسانه‌های اسرائیل؛ از تردید در توافق تا ناگزیر بودن پیروی از آمریکا
  • درخواست حمید رسایی برای نمایش اعدام تصویربرداران مناطق حمله شده / حامیان حکومت: سید مجید نقطه زن ترامپ رو محکم بزن
  • اعزام چتربازان آمریکایی؛ جنگ ترامپ و سپاه در خلیج فارس/ تهدید سپاه به اشغال بحرین و امارات
  • بازداشت رییس موسسه توانبخشی کودکان پس از مخالفت با استقرار نیروهای سپاه
  • واکنش مردم به احتمال مذاکرات میان جمهوری اسلامی و آمریکا: «فقط می‌خواهم آنها بروند»
  • راز مگوی پسرعموهای دم‌بریده؛ چرا شامپانزه‌ها عاشق الکل‌ هستند؟
  • «اخراج خیلی محترمانه آرش اعلایی از اینترنشنال» و واکنش او + ویدیو
  • نخست‌وزیر قطر در گفتگو با تاکر کارلسن: خلیج‌فارس آلوده شود، سه روز بیشتر زنده نمی‌مانیم
  • پنهان کردن تسلیحات و پرتابگر‌های موشک (لانچر) در جاده‌ها و تونل‌های بین شهری
  • وقتی شرکت های تولید کننده مواد غذایی در روز روشن به شما دروغ می گویند - تصویری
  • دوران محمدرضا شاهی؛ فاجعه‌ ۵۷ (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتاد و نهم
  • +258پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +242سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +194پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +194شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +160سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +143روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: برای دوران گذار به نیروهای درون حاکمیتی نیاز داریم
  • +127مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +125مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +123دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش