مرگ مشکوک مرد ثروتمند در خانه مجردی

مرگ مشکوک مرد ثروتمند در خانه مجردی

با کشف جسد حلق‌آویز شده جوان ثروتمند در خانه مجردی، تحقیقات پلیس تهران در خصوص خودکشی و یا به قتل رسیدن این مرد ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، با تماس مردم با «110» مبنی بر به مشام رسیدن بوی تعفن از خانه‌ای در فرمانیه، ماموران کلانتری 123«نیاوران» جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

ماموران پس از حضور در خانه، درب واحد آپارتمانی را به کمک کلید‌ساز باز کرده و در بازرسی‌ اتاق‌ها با جسد مردی حدودا 30 ساله روبه‌رو شدند که از میله کمد لباس در اتاق خواب حلق‌آویز شده بود.
بر این اساس با حضور کارشناسان تشخیص هویت در محل مشخص شد که سه تا چهار روز از مرگ این جوان می‌گذرد. سرهنگ احمدی، رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ در تشریح این پرونده به ایسنا گفت: بررسی‌های اولیه نشان داد که این مرد که به صورت مجردی در این خانه زندگی می‌کرده و از توان مالی بالایی برخوردار بوده است. به گفته سرهنگ احمدی، هویت این مرد هنوز شناسایی نشده و همسایه‌ها اطلاعی از خانواده وی ندارند و بررسی‌ها‌ در خصوص این که این مرد، خود اقدام به خودکشی کرده و یا به قتل رسیده است، ادامه دارد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +334شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +269روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +220شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +185بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +171نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +163نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +155تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +153سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند