مانور نظامی نیروی دریایی ایران آغاز شد

مانور نظامی نیروی دریایی ایران آغاز شد

نیروی دریایی ارتش ایران از روز پنجشنبه 22 مارس مانور ده روزه ای را در آبهای خلیج فارس در استان بوشهر آغاز کرده است. این چندمین مانور نیروهای مسلح ایران در ماه های اخیر است.
رزمایش نیروی دریایی ایران در پی مانورهای اخیر نظامی برگزار می شود

به نقل از دریادار سجاد کوچکی ، فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران، گزارش شده است که در "رزمایش دریایی اقتدار" تجهیزات و سلا ح های ساخت وزارت دفاع ایران و قدرت دفاعی این نیروها در منطقه میانی و شمالی آبهای خلیج فارس به نمایش گذاشته شده است.

دریادار کوچکی همچنین گفته است در این رزمایش زیردریایی تاکتیکی وزارت دفاع، که برای شناسایی اهداف مورد نظر متناسب با شرایط اقلیمی خلیج فارس ساخته شده، با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفته است.

وی گفت نیروهای شرکت کننده در این رزمایش توانسته اند با استفاده از ناوچه های موشک انداز، ناوهای سنگین رزمی و لجیستیکی، موشک های هوا به سطح و سطح به هوا به اهداف از پیش تعیین شده، دست پیدا کنند.

به گفته این مقام نظامی ایران، جنگ های الکترونیکی، تیراندازی علیه هدف های سطحی و زیرسطحی از دیگر برنامه های رزمایش اقتدار است.

این رزمایش که در آغاز سال جدید خورشیدی اجرا شده است تا دهم فروردین به طول خواهد انجامید.

در ماه های اخیر، نیروهای نظامی ایران به خصوص واحدهای سپاه پاسداران به اجرای رزمایش های متعددی مبادرت ورزیده اند.

نیروهای سپاه پاسداران ایران ماه گذشته در شانزده استان از سی استان ایران در مانور اقتدار شرکت داشتند و این رزمایش شامل استقرار نیرو، عملیات تهاجمی و حفظ مناطق تصرف شده بود.

مانورهای نظامی نیروهای ایرانی به خصوص با توجه به موقعیت کنونی جمهوری اسلامی در صحنه بین المللی و بحران هسته ای این کشور مورد توجه رسانه های همگانی قرار گرفته است.

شورای امنیت از ایران خواسته بخشی از برنامه های هسته ای خود، به خصوص در زمینه غنی سازی اورانیوم را به حالت تعلیق در آورد اما جمهوری اسلامی این درخواست را نپذیرفته است.

پس از به سر رسیدن ضرب الاجل قطنامه شورای امنیت در ماه دسامبر 2006 اکنون اعضای دائم این شورا و آلمان قطعنامه جدیدی علیه برنامه هسته ای ایران پیشنهاد کرده اند که در دست بررسی دیگر اعضای سازمان ملل متحد است.

ایالات متحده و کشورهای غربی ایران را به تلاش برای دستیابی به اسلحه اتمی در پوشش برنامه های صلح آمیز هسته ای متهم کرده اند اما ایران این اتهام را رد می کند.

همچنین روابط آمریکا و ایران در ماه های اخیر و در پی اتهام مقامات آمریکایی در مورد حمایت تسلیحاتی جمهوری اسلامی از شبه نظامیان عراقی تیره تر شده است.

پیش از این، ارتش آمریکا اعلام کرد به منظور تقویت حضور نظامی خود در خلیج فارس، یک ناو هواپیمابر دیگر به این منطقه اعزام کرده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سوئد در اعتراض به صدور حکم اعدام یک شهروند سوئدی، سفیر ایران را احضار کرد
  • خواستگاری خبرنگار عاشق از دوست دخترش در حین پرسش از ولادیمیر پوتین + ویدیو
  • سایه جنگ بر ونزوئلا؛ ترامپ: سناریوی رویارویی نظامی منتفی نیست و توقیف نفکتش‌های بیشتر در پیش است
  • ترامپ برنامه لاتاری گرین کارت را که مورد استفاده مظنون تیراندازی دانشگاه براون قرار گرفته بود، تعلیق کرد
  • پوتین: روسیه تنها بر اساس شروط خودش آماده پایان دادن به جنگ است
  • گزارش رسانه فرانسوی از وضعیت زنان در ایران؛ آیا حکومت از «حجاب اجباری» عقب‌نشینی کرد؟
  • پزشکیان: موشک‌های اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه بیشتر، قوی‌تر، دقیق‌تر و راحت‌تر بود + ویدیو
  • جنجال زن ایرانی در رستوران لوکس سان‌فرانسیسکو؛ از مستی و درگیری تا اخراج فوری! + ویدئو
  • بازداشت یک شهروند روس در اسرائیل به اتهام «جاسوسی» برای ایران؛ تهران یک تبعه روس را آزاد کرد
  • حواشی مصاحبه تازه کاترین شکدم؛ تسنیم: او شاید نفوذی ایران در اسرائیل است
  • +294شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +251شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +208بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +143تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +123شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +120امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +99حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +93حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +88کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید