مانور نظامی نیروی دریایی ایران آغاز شد

مانور نظامی نیروی دریایی ایران آغاز شد

نیروی دریایی ارتش ایران از روز پنجشنبه 22 مارس مانور ده روزه ای را در آبهای خلیج فارس در استان بوشهر آغاز کرده است. این چندمین مانور نیروهای مسلح ایران در ماه های اخیر است.
رزمایش نیروی دریایی ایران در پی مانورهای اخیر نظامی برگزار می شود

به نقل از دریادار سجاد کوچکی ، فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران، گزارش شده است که در "رزمایش دریایی اقتدار" تجهیزات و سلا ح های ساخت وزارت دفاع ایران و قدرت دفاعی این نیروها در منطقه میانی و شمالی آبهای خلیج فارس به نمایش گذاشته شده است.

دریادار کوچکی همچنین گفته است در این رزمایش زیردریایی تاکتیکی وزارت دفاع، که برای شناسایی اهداف مورد نظر متناسب با شرایط اقلیمی خلیج فارس ساخته شده، با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفته است.

وی گفت نیروهای شرکت کننده در این رزمایش توانسته اند با استفاده از ناوچه های موشک انداز، ناوهای سنگین رزمی و لجیستیکی، موشک های هوا به سطح و سطح به هوا به اهداف از پیش تعیین شده، دست پیدا کنند.

به گفته این مقام نظامی ایران، جنگ های الکترونیکی، تیراندازی علیه هدف های سطحی و زیرسطحی از دیگر برنامه های رزمایش اقتدار است.

این رزمایش که در آغاز سال جدید خورشیدی اجرا شده است تا دهم فروردین به طول خواهد انجامید.

در ماه های اخیر، نیروهای نظامی ایران به خصوص واحدهای سپاه پاسداران به اجرای رزمایش های متعددی مبادرت ورزیده اند.

نیروهای سپاه پاسداران ایران ماه گذشته در شانزده استان از سی استان ایران در مانور اقتدار شرکت داشتند و این رزمایش شامل استقرار نیرو، عملیات تهاجمی و حفظ مناطق تصرف شده بود.

مانورهای نظامی نیروهای ایرانی به خصوص با توجه به موقعیت کنونی جمهوری اسلامی در صحنه بین المللی و بحران هسته ای این کشور مورد توجه رسانه های همگانی قرار گرفته است.

شورای امنیت از ایران خواسته بخشی از برنامه های هسته ای خود، به خصوص در زمینه غنی سازی اورانیوم را به حالت تعلیق در آورد اما جمهوری اسلامی این درخواست را نپذیرفته است.

پس از به سر رسیدن ضرب الاجل قطنامه شورای امنیت در ماه دسامبر 2006 اکنون اعضای دائم این شورا و آلمان قطعنامه جدیدی علیه برنامه هسته ای ایران پیشنهاد کرده اند که در دست بررسی دیگر اعضای سازمان ملل متحد است.

ایالات متحده و کشورهای غربی ایران را به تلاش برای دستیابی به اسلحه اتمی در پوشش برنامه های صلح آمیز هسته ای متهم کرده اند اما ایران این اتهام را رد می کند.

همچنین روابط آمریکا و ایران در ماه های اخیر و در پی اتهام مقامات آمریکایی در مورد حمایت تسلیحاتی جمهوری اسلامی از شبه نظامیان عراقی تیره تر شده است.

پیش از این، ارتش آمریکا اعلام کرد به منظور تقویت حضور نظامی خود در خلیج فارس، یک ناو هواپیمابر دیگر به این منطقه اعزام کرده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.