هشدار در مورد 'اغراق در خطرات گرمایش زمین'

دو نفر از متخصصین برجسته هواشناسی بریتانیا از اینکه برخی از همکاران آنان در پیش بینی گرمایش هوای زمین غلو می کنند انتقاد کرده اند.
پرفسور کولیر و پرفسورهارداکر این موضوع را قبول دارند که فعالیت بشر موجب گرمتر شدن هوای کره زمین می شود

پرفسور پل هارداکر و پرفسور کریس کولیر، که هردو عضو انجمن سلطنتی هواشناسی بریتانیا هستند در کنفرانسی در اکسفورد به این موضوع پرداختند.

این دو دانشمند می گویند برخی از پژوهشگران ادعاهایی درباره تاثیرات احتمالی در گرمایش زمین می کنند که از نظر علمی نمی تواند موجه باشد و ممکن است سبب شود که اعتبار تمام کارشناسان هواشناسان به خطر افتد.

نظر دو دانشمند مورد بحث این است که که پیش بینی فاجعه آمیز تغییرات جوی تنها ایجاد سردرگمی درمردم می کند و باید توضیحات مستدل تر و منطقی تری درباره تغییرات احتمالی هوای زمین داده شود.

پرفسور هارداکر و کولیر به عنوان مثال به بیانیه اخیر انجمن آمریکایی پیشرفت علم، که یکی از معروفترین نهادهای علمی آمریکاست اشاره می کنند که در آن افزایش خشکسالی ، موج هوای گرم، سیل، آتش سوزی جنگل ها و طوفان های شدید با پی آمدهای فاجعه آمیزی برای جوامع و اکوسیستم های آسیب پذیر، پیش بینی شده است.

دو دانشمند یاد شده می گویند ممکن است این پیش بینی ها درست باشد ولی شواهد قانع کننده ای برای اثبات این ادعاها ارائه نشده است.

پرفسور کولیر می گوید ممکن است در اثر گرمتر شدن هوای کره زمین تعداد گردبادها بیشتر شده باشد ولی اصل را براین قرار دادن که ابعاد بیشتر بلایای طبیعی در اثر تغییرات جوی به سطح خطرناکی می رسد یک اظهار نظر عجولانه است.

پرفسور کولیر از این نگران است که یک چنین اظهار نظرهایی ممکن است سبب شود که پیام جدی درباره خطرات گرمایش هوای کره زمین نادیده گرفته شود.

پرفسور هارکر نیز با تایید نظر همکار خود می گوید بعضی نهاد های هواشناسی از این جهت که در پیام خود درباره تغییرات جوی غلو کرده اند مقصرند. او تاکید می کند که هیچ گونه مدرکی که نشان دهد بشر در آینده بسیار نزدیک با تاثیرات ویران کننده گرمایش زمین روبرو خواهد بود وجود ندارد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +177اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد