رابطه غیراخلاقی با همسر برادر، قتل فجیعی را رقم زد

با دستگیری متهمی که مردی را با ادعای داشتن رابطه غیراخلاقی با همسر برادرش به طرز فجیعی کشت و سپس جسدش را آتش زد، تلاش پلیس برای دستگیری دیگر متهم پرونده همچنان در جریان است

به گزارش ایسنا، اواخر بهمن ماه امسال، در پی اعلام رانندگان خودروهای عبوری و ساکنان محلی، جسد سوخته‌ای در کنار جاده شهرستان اهواز کشف شد.

آثار سوختگی بر روی جسد نشان از آن داشت که هنوز چند ساعتی از به آتش کشیده شدن جسد که در بررسی‌ها مشخص شده بود، متعلق به یک مرد است، نمی‌گذرد، اما به دلیل وضعیت نامناسب آن امکان احراز هویت وی وجود نداشت، از این رو پرونده‌ای با موضوع کشف جسد مجهول‌الهویه‌ای تشکیل شد.
ماموران آگاهی در حال پیگیری پرونده جهت احراز هویت جسد سوخته بودند که سرانجام بررسی‌ها نشان داد: جسد متعلق به مردی 43 ساله به نام «عباس» است. این در حالی بود که ماموران در ادامه تحقیقات پلیسی متوجه شدند: این شخص 28 بهمن ماه امسال با یک دستگاه خودرو پیکان از منزل خارج شده و دیگر بازنگشته است و به این ترتیب مفقودیتش پیش از این در کلانتری اعلام شده بود. به گزارش ایسنا در حالی که پرونده در جریان بود، خودرو مرد ناپدید شده در شهرستان اهواز در حالی که سرنشین نداشت و رها شده بود، کشف شد. در پی کشف این خودرو‌، بررسی‌ها با احتمال وقوع قتل آغاز شد و تحقیق کارآگاهان پلیس در خصوص شناسایی افرادی که خودرو را به آن محل منتقل کرده بودند، مشخص کرد: خودرو از سوی دو تن به نامهای «ح ــ ط» 18 ساله و «س ــ ن» به شهرستان اهواز منتقل شده است. بدین ترتیب پلیس با مظنون شدن به این دو جوان با هماهنگی مراجع قضایی، «ح ــ ط» را دستگیر کرد. وی در بازجویی‌های به عمل آمده در ابتدا منکر ارتکاب قتل شد، اما زمانی که متوجه شد جسد سوخته به همراه خودرو از سوی پلیس اهواز کشف شده است، دیگر نتوانست منکر قتل شود. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، متهم به قتل در اعترافاتش به پلیس، گفت: «عباس» با همسر برادرم رابطه غیراخلاقی داشت، من که به تازگی از این موضوع مطلع شده بودم، با همدستی «س ـ ن» نقشه کشتنش را کشیدم. «ح ـ ط» ادامه داد: به همین خاطر 28 بهمن ماه به سراغ «عباس» رفته و طی یک درگیری با چوب دستی که برای عملی کردن نقشه قتل با خود همراه کرده بودیم، به سر وی زده که با چندین ضربه جان باخت بلافاصله پس از این اقدام، جسدش را داخل خودرو گذاشته و در کنار جاده انداختیم. وی همچنین به ماموران گفت: پس از انتقال جسد به کنار جاده، برای این که قابل شناسایی نباشد، آن را به آتش کشیدیم. سپس مجددا سوار خودرو مقتول شده و جهت فروش آن به اهواز رفتیم، اما موفق به این کار نشدیم و آن را در هما محل رها کردیم. با اعترافات به دست آمده از متهم به قتل، صحنه قتل بازسازی شد و تلاش پلیس جهت دستگیری دیگر متهم این جنایت همچنان ادامه دارد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا