جهان در انتظار مراسم اسکار

میلیون ها دوستدار فیلم و سینما در سراسر جهان مشتاقانه در انتظار برگزاری هفتاد و نهمین مراسم اعطای جایزه اسکار در لس آنجلس هستند.
مجسمه های بزرگ اسکار برای تزئین مراسم استفاده می شوند

این مراسم ساعت پنج بعد از ظهر روز یکشنبه (وقت محلی) در تئاتر کداک در هالیوود لس آنجلس برگزار می شود.

"الن دجنرس" (Ellen DeGeneres)، کمدین معروف آمریکایی، مجری مراسم پر زرق و برق اسکار سال 2007 است. وی پس از "ووپی گلدبرگ"، بازیگر سیاهپوست آمریکایی، دومین زنی است که به تنهایی این برنامه سالیانه را ارائه می کند.

نیکول کیدمن و ریس ویترسپون، برندگان جایزه اسکار، و همچنین دنیال کرگ، بازیگر تازه ترین فیلم جیمز باند، از جمله هنرمندانی هستند که جوایز این مراسم را اعطا می کنند.

تدارک برای برگزاری مراسم جوایز اسکار رو به اتمام است و مجسمه های بزرگ اسکار در مقابل ساختمان تئاتر کداک به نمایش گذاشته شده اند.

طرح این مجسمه توسط "سدریک گیبونز"، رئیس قسمت طراحی موسسه MGM یا کمپانی مترو گلدوین مایر طراحی شده و شوالیه برهنه ای را نشان می دهد که شمشیری را روی یک حلقه فیلم نگاه داشته است.

معیارهایی که باعث می شوند کسی نامزد دریافت جایزه اسکار شود پیچیده است و به مقررات تک تک صنف های آکادمی بستگی دارند.

اما قاعده اصلی این است که همه فیلمهایی که در رقابت شرکت می کنند باید طی یک ساله منتهی به ۳۱ دسامبر در لس آنجلس به نمایش در آمده باشند.

در جریان رقابت برای نامزدی، استودیوهای فیلمسازی با فرستادن نسخه دی وی دی فیلم ها برای اعضای آکادمی یا با دادن آگهی هایی با عنوان "برای ملاحظه شما" توجه آنها را نسبت به فیلم خود جلب می کنند.

نخستین مراسم اعطای جایزه اسکار در ۱۶ ماه مه سال ۱۹۲۹ در هتل روزولت هالیوود برگزار شد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +257تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +248ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +235شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +218شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +180وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +174نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +160ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +143فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +137وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید