دستگیرشدگان۴ شنبه سوری تا۱۳ بدر آزادنمی شوند

دستگیرشدگان4 شنبه سوری تاسیزده بدر آزادنمی شوند

جانشین رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: افرادی که به دلیل ایجاد مزاحمت برای مردم در چهارشنبه آخر سال توسط پلیس دستگیر شوند تا پایان تعطیلات نوروز در بازداشت می‌مانند.

سردار حسین ساجدی نیا امروز در حاشیه حضور در مرکز نظارت همگانی ناجا در جمع خبرنگاران افزود: مطابق سال گذشته که متهمان بازداشت شده در چهارشنبه آخر سال در ایام نوروز در بازداشت بودند‌ امسال نیز با هماهنگی با قوه قضاییه این اقدام اجرایی می‌شود.


وی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت ترافیکی تهران در ایام پایانی سال گفت: معمولاً در شب‌های عید با ترافیک در خیابان‌هایی در آن مراکز خرید وجود دارد مواجه می‌شویم که این موضوع امسال از یک هفته پیش آغاز شده است و پلیس راهنمایی رانندگی برای جلوگیری از بروز ترافیک با افزیش شیفت کاری مأموران و تسهیلات دیگر فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: از 15 اسفند‌ نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی برای جلوگیری از ترافیک شهری 2 برابر افزایش می‌یابند.

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به تشدید برخورد با فروشندگان مواد مخدر در روزهای آتی گفت: با افزایش تعداد گشتی‌ها و اقدامات پلیس دیگر طی روزهای آتی با فروشندگان مواد مخدر برخورد جدی صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره این‌که آیا نیروی انتظامی مکان‌های خاص را برای تفریح جوانان در ایام چهارشنبه آخر سال پیش‌بینی کرده است، گفت: این موضوع وظیفه شهرداری است ولی در صورتی که این مکان‌ها تشکیل شود پلیس نیز برای برقراری امنیت حضور داشته است.
وی ادامه داد: راه بندان، تجمع در شریان‌های اصلی شهر که منجر به بروز ترافیک شود، ممنوع است و مأموران پلیس با این موضوع برخورد می‌کنند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +335شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +270روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +226شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +185بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +175نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +163نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +155تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +138نور پهلوی: ایرانیان زیر نظامی زیسته‌اند که نماینده کرامت، آرمان‌ها و میراث آن‌ها نیست