وجود انگلی خاص درخون مادرپسرزایی را افزایش میدهد
رأی دهید
وجود انگلی خاص درخون مادر احتمال پسرزایی را افزایش میدهد
محققان با انجام تحقیقی دریافتند: وجود یک انگل خاص در خون مادران با نام "تاکسوپلاسما گوندی" احتمال پسرزایی را در آنها افزایش می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نتایج تحقیقات دانشمندان جمهوری چک نشان داد: شانس پسردار شدن در زنان آلوده به انگل "تاکسوپلاسموسیس" غیرفعال بیش از زنانی است که فاقد این انگل در بدن خود هستند.
این نخستین تحقیقی است که به ارتباط بین آلودگی انگلی بدن مادر و جنسیت نوزاد می پردازد و یافته های آن در نشریه Naturwissenschaften به چاپ رسیده است.
محققان تاثیر "تاکسوپلاسموسیس" نهفته بر احتمال پسرزایی را در زنان مورد مطالعه قرار دادند. این انگل بدون بروز علائم ظاهر می شود اما یک عفونت طولانی مدتی را در بردارد.
دانشمندان سوابق کلینیکی بیش از 1800 نوزاد متولد شده بین سال های 1996 تا 2004 را در زایشگاه های خصوصی جمهوری چک مورد بررسی قرار دادند.
زنان مراجعه کننده به این کلینیک های خصوصی تحت آزمایش معمول برخورداری از انگل "تاکسوپلاسموسیس" قرار گرفتند. همچنین اطلاعاتی درخصوص سن مادران، آنتی بادی های ضد "تاکسوپلاسما" در خون مادران، زایمان ها و سقط های جنینی و آزمایش روی جنسیت نوزاد تولد یافته جمع آوری شد.
دانشمندان در نهایت اعلام کردند: وجود این انگل در خون مادر گرایش جنسیت نوزاد به سمت پسر شدن را افزایش می دهد.