کانادا، مرکز تجمع دانشجویان دانشگاه شریف

 کاربر گرامی!

اعطای پذیرش‌های تحصیلی از سوی دانشگاههای کانادایی به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه شریف، به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاههای فنی مهندسی ایران، رفته رفته کانادا را به یکی از مراکز تجمع دانشجویان شریف تبدیل می‌کند.


به گزارش رادیو زمانه، دانشگاه واترلو کانادا، که در فاصله ۹۰ دقیقه‌ای غرب تورنتو قرار گرفته و یکی از دانشگاههای به نام در رشته‌های مهندسی و کامپیوتر کانادا به شمار می‌رود، با وجود قواعد سخت در جذب دانشجو، یکی از پاتوق‌های فارغ‌التحصیلان شریف است.


برای دانشگاه واترلو همین کافیست که متقاضیان ایرانی، از دانشگاه شریف و با نمره معدل خوب بیرون آمده باشند. دقیقا معلوم نیست که چند نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف هم اکنون در دانشگاههای مطرح امریکا و کانادا درس می‌خوانند، اما آنقدر هستند که برای خود انجمن‌ها و تشکل‌های فارغ التحصیلان شریف را راه انداخته و فعال هستند.

شاید بیراه نباشه که گفته می‌شود دانشجویان با رتبه‌های بالا در کنکور سراسری، شریف را انتخاب می‌کنند تا با سهولت بیشتر از دانشگاههای معتبر کانادایی و آمریکایی پذیرش بگیرند.

به منظور بررسی صحت و سقم این فرض و شرایط تحصیلی دانشجویان ایرانی در دانشگاه واترلو با دو تن از دانشجویان قدیم شریف و دانشجویان فعلی دانشگاه واترلو به گفت‌وگو نشستیم.

محدثه در این زمینه ضمن تشریح تجربیات خود در گرفتن پذیرش از واترلو گفت: اینجا وقتی که تقاضانامه بچه‌ها می‌آید اگر دانشجو مدرک تحصیلی‌اش را از شریف گرفته باشد یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود.

این که چرا و چطور بیشتر بچه‌های شریف وارد دانشگاهی مثل واترلو می‌شوند موضوعی است که دلایل مختلفی دارد. در این خصوص محدثه گفت: درس خواندن در دانشگاه‌هایی مثل واترلو که در بحث نوآوری سرآمد دانشگاههای کانادایی به حساب می‌آید، امتیازاتی دارد.

محدثه با اشاره به چالش‌های تحصیل در یک دانشگاه کانادایی اظهار داشت: من برای پذیرش گرفتن و ادامه تحصیل در کانادا هیچ مشکلی نداشتم، ولی وقتی که وارد جامعه دانشگاهی کانادا شدم در برقراری ارتباط خیلی مشکل داشتم. و بیشتر از یک سال طول کشید تا توانستم یاد بگیرم که به مدل کانادایی ارتباط برقرار کنم. خیلی مهم است که شما بتوانید خودتان را و توانایی‌هایتان را بشناسانید و مهارت‌های انگلیسی را توسعه بدهید. و این مشکل خیلی از دانشجویانی است که برای ادامه تحصیل کانادا را انتخاب می‌کنند.

نسیبه رحیمی یکی دیگر از فارغ التحصیلان شریف که دردانشگاه واترلو مشغول تحصیل است، در پاسخ به این سوال که آیا ورود به شریف به منزله خروج از یک دانشگاه خارجی است، گفت: بیشتر بچه‌های شریف از همان وقتی که وارد دانشگاه می‌شوند فرایند تقاضای پذیرش از دانشگاه‌های خارجی را یاد می‌گیرند. کافی است که از همان سال اول با یکی از بچه‌های شریف در خارج از کشور ارتباط بگیرید تا بدانند چطور باید پذیرش بگیرند. از همان اول بچه‌ها روی معدل و تافل‌شان کار می‌کند تا بتوانند بعد از فارغ التحصیلی راحت پذیرش بگیرند.

ضمن این که در دانشگاهی مثل واترلو استادان بیشتر دانشگاه شریف را می‌شناسند و همین باعث می‌شود که بهتر به آنها پذیرش بدهند.

ورودی‌های مختلف شریف از دهه‌های ۴۰ و ۵۰ تا همین حالا، اینجا در انجمن‌های فارغ‌التحصیلان شریف عضویت دارند. به طوری که طبق گفته دکتر یاسر کراچیان فارغ التحصیل برق دانشگاه تورنتو، تنها در انجمن تورنتو حدود ۱۵۰ عضو دارند.

                       

 

 

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +345اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +308نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +229سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +200پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +150نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +140پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد