سارق نامرئی میلیون ها تومان سرقت کرد

سارق نامرئی ای که با به دست آوردن رمز عبور کارتهای اعتباری شهروندان تهرانی ، از حساب بانکی آنها برداشت و با انتقال آن به حسابهای افراد دیگر، میلیون ها تومان پول به جیب زده است ، تحت تعقیب قضایی - پلیسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار جام جم ، یک ماه پیش مردی به شعبه 15بازپرسی دادسرای ناحیه 5تهران مراجعه کرد و از ناپدید شدن مبلغ یک میلیون و 160 هزار تومان پول نقد از کارت اعتباری اش خبر داد.


مرد شاکی در تشریح ماجرا به بازپرس جراحی گفت: چند ساعت پیش برای برداشتن مقداری پول از کارت اعتباری حساب قرض الحسنه سپهر به یکی از خودپردازها مراجعه کردم ، اما در حالت ناباورانه متوجه شدم مقداری از پولهایم به طرز نامعلومی ناپدید شده است ، بنابراین به بانکی که در آنجا حساب افتتاح کرده بودم ، مراجعه کردم ولی آنها پس از بررسی حسابم بیان کردند که پول برداشت شده به حساب مرد دیگری واریز شده است که با احضار وی به بانک ، معلوم شد مقداری از موجودی وی هم به سرقت رفته است.

با اطلاعاتی که این مرد در اختیار بازپرس پرونده قرار داد، جستجو برای یافتن سارق نامرئی آغاز شد تا این که چند زن و مرد دیگر به دادسرا مراجعه و شکایت های مشابهی را مطرح کردند. به این ترتیب پرونده برای تحقیقات بیشتر به مرکز پلیس انتقال یافت.

سرقت با رمزهای عبوری عابربانک
ماموران در ادامه تحقیقات خود پی بردند سارق نامرئی با به دست آوردن رمزهای کارتهای حسابهای قرض الحسنه سپهر شاکیان ، مقداری از پولهای آنها را به حسابهای افراد دیگر و از آنجا نیز به حساب بانکی یک مرد میانسال واریز کرده و اقدام به برداشت میلیون ها تومان پول نقد کرده است.
با کشف این سرنخ ، ماموران به بررسی هویت مرد میانسال پرداختند که معلوم شد، فردی با مدارک جعلی آن شماره حساب را افتتاح کرده و هیچ آدرس واقعی از وی وجود ندارد.
مراقب باشید، سارقان در کمین اند

بازپرس جراحی ، رئیس شعبه 15دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5تهران با اشاره به این پرونده به خبرنگار ما گفت: با اطلاعاتی که ماموران از شیوه سارق نامرئی به دست آورده اند، جستجوی ویژه ای را برای یافتن وی آغاز کرده اند.
بازپرس جراحی ضمن هشدار به شهروندان ، از آنها خواست هنگام استفاده از کارتهای عابربانک ، هیچ گاه رمز کارت خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

 

                                                   
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد