سارق نامرئی میلیون ها تومان سرقت کرد

سارق نامرئی ای که با به دست آوردن رمز عبور کارتهای اعتباری شهروندان تهرانی ، از حساب بانکی آنها برداشت و با انتقال آن به حسابهای افراد دیگر، میلیون ها تومان پول به جیب زده است ، تحت تعقیب قضایی - پلیسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار جام جم ، یک ماه پیش مردی به شعبه 15بازپرسی دادسرای ناحیه 5تهران مراجعه کرد و از ناپدید شدن مبلغ یک میلیون و 160 هزار تومان پول نقد از کارت اعتباری اش خبر داد.


مرد شاکی در تشریح ماجرا به بازپرس جراحی گفت: چند ساعت پیش برای برداشتن مقداری پول از کارت اعتباری حساب قرض الحسنه سپهر به یکی از خودپردازها مراجعه کردم ، اما در حالت ناباورانه متوجه شدم مقداری از پولهایم به طرز نامعلومی ناپدید شده است ، بنابراین به بانکی که در آنجا حساب افتتاح کرده بودم ، مراجعه کردم ولی آنها پس از بررسی حسابم بیان کردند که پول برداشت شده به حساب مرد دیگری واریز شده است که با احضار وی به بانک ، معلوم شد مقداری از موجودی وی هم به سرقت رفته است.

با اطلاعاتی که این مرد در اختیار بازپرس پرونده قرار داد، جستجو برای یافتن سارق نامرئی آغاز شد تا این که چند زن و مرد دیگر به دادسرا مراجعه و شکایت های مشابهی را مطرح کردند. به این ترتیب پرونده برای تحقیقات بیشتر به مرکز پلیس انتقال یافت.

سرقت با رمزهای عبوری عابربانک
ماموران در ادامه تحقیقات خود پی بردند سارق نامرئی با به دست آوردن رمزهای کارتهای حسابهای قرض الحسنه سپهر شاکیان ، مقداری از پولهای آنها را به حسابهای افراد دیگر و از آنجا نیز به حساب بانکی یک مرد میانسال واریز کرده و اقدام به برداشت میلیون ها تومان پول نقد کرده است.
با کشف این سرنخ ، ماموران به بررسی هویت مرد میانسال پرداختند که معلوم شد، فردی با مدارک جعلی آن شماره حساب را افتتاح کرده و هیچ آدرس واقعی از وی وجود ندارد.
مراقب باشید، سارقان در کمین اند

بازپرس جراحی ، رئیس شعبه 15دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5تهران با اشاره به این پرونده به خبرنگار ما گفت: با اطلاعاتی که ماموران از شیوه سارق نامرئی به دست آورده اند، جستجوی ویژه ای را برای یافتن وی آغاز کرده اند.
بازپرس جراحی ضمن هشدار به شهروندان ، از آنها خواست هنگام استفاده از کارتهای عابربانک ، هیچ گاه رمز کارت خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

 

                                                   
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +335شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +270روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +226شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +185بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +175نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +163نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +155تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +138نور پهلوی: ایرانیان زیر نظامی زیسته‌اند که نماینده کرامت، آرمان‌ها و میراث آن‌ها نیست