اخبار موسیقی
رأی دهید
بابک ریاحی پور مجوز گرفت
بابک ریاحی پور یکی از معروفترین بیس زنان ایران، آن قدر سماجت و اصرار کرد تا عاقبت مدیران مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز برپایی کنسرت گروه «اوهام» را صادر کردند.
شنیدیم که بابک می خواهد این کنسرت را به زودی اجراکند. امیدواریم همان طور که مجوز گروه اوهام برای کنسرت صادر شد، مجوز انتشار آن هم صادر شود.
البته در تمام مدتی که انتشار کاست اوهام ممنوع بود وبسایت اختصاصی گروه اوهام (www.o-hum.com) همه ترانههای کاست را به رایگان ارائه میداد.
کنسرت در فرودگاه
نمی دانم این خبر چه قدر به واقعیت نزدیک است، اما شنیدیم که «امیر تاجیک» در تلاش است تا اولین کنسرت خود را در سال ۱۳۸۱ در «باند فرودگاه» برگزار کند. می گویند که او قرار است به زودی کنسرت خود را در محل سالن «همایش های هوایی» برگزار کند.
این سالن که در روبروی پارک ارم واقع شده و دور و برش پر از انواع هواپیماهاست، موقعیت بسیار جالبی دارد و به همین سبب نیز باید انتظار داشت که کنسرت امیر تاجیک اساسا" با حال و هوایی کاملا" متفاوت برگزارشود.
فرویدون فروغی بار دیگر در سینما
فیلم «قریه من» به کارگردانی مهران زینت بخش که به زندگی و آثار شادروان فریدون فروغی می پردازد، چندی پیش در محل آمفی تئاتر خانه هنرمندان ایران به نمایش درآمد.
این فیلم آخرین یادگار تصویری شادروان فریدون فروغی، خواننده قدیمی موسیقی پاپ کشورمان است. وی سال گذشته در سن ۵۱ سالگی درگذشت.
بازگشت مریم حیدرزاده
بی لطفی است که در این صفحه مطلبی از مریم حیدرزاده، این شاعره خوش قلم ننویسیم. به تازگی آلبوم «به خاطر تولدت» از این شاعره جوان روانه بازار شد، فریبرز لاچینی آهنگ ساز سرشناس کشورمان نیز موسیقی های آن را اجرا کرده و اشعار زیر با صدای مریم حیدرزاده خوانده شده است. «تنها توقع من که ادعا نکردم، جواب نامه ات، نامه آخر، غصه نخور مسافر، مثل فصلا، هشدار سبز، آخرین نامه، به دل همیشه دریات، امتحان و واسه کسی که نمی یاد.»
همچنین در پشت سی دی این آلبوم قطعه نثری با امضای او به چاپ رسیده است:
اسفند که هیچ، فروردین و اردیبهشت و خرداد را هم دود کردم نیامدی، بگذار نگذارند، مهم این است که جای ترانه هایت لابه لای بهانه هایم خالی است، یک پاییز تمام از خودم پرسیدم به خاطر ماندنت بنویسم یا خدای نکرده محض خاطر رفتنت، سپیدی برف های نیامده به یادم آورد که تولدت نزدیک است، پس با یک توافق برفی می نویسم، به خاطر تولدت، عاشقی روز قرمز تولدش شمع فوت می کند، شمع طفلی فقط سکوت می کند.»
موسیقی سنتی بیدی نیست که با این بادها بلرزد
استاد جلال ذوالفنون، آهنگساز و نوازنده برجسته موسیقی سنتی به تازگی در گفتگویی اعلام داشته «موسیقی ایران به صورت بالقوه یکی از موسیقی های جذاب دنیاست، اما در فضای موسیقی ایران، در دوران فعلی افرادی پیدا شده اند که شناخته شده نیستند که با ایجاد سروصدا و انجام تبلیغات گوناگون می خواهند خود را به موسیقی سنتی وصل کنند، با این حال من اطمینان دارم که موسیقی سنتی ایران با آن سابقه ی دیرینه ای که دارد، تحت تا"ثیر عوامل نامطلوبی مثل ماجرای فوق، قرار نمی گیرد.»
عصار کم کار، اما همیشه ماندگار
بیشتر کارشناسان موسیقی به این نتیجه رسیده اند که علیرضا عصار واقعا" یک سوپر خواننده در موسیقی ایران است. او هر سال فقط یک کاست به بازار موسیقی ارائه می کند، در حالی که بعضی از خوانندگان تا سه کاست هم در طی یک سال به بازار ارائه کرده اند. عده ای کم کاری او را فقط ضعف او می دانند، در حالی که او با کارهای اندک اما به شدت کیفی ثابت کرده که پرکاری اهمیت ندارد بلکه مهم ارائه دادن کار خوب است.
نمونه این مدعا «عشق الهی» اوست که با کیفیت بالای کاری، اثبات کننده این فرضیه است که عصار برای هر کاری که به بازار ارائه می دهد، وقت و انرژی صرف می کند و به همین خاطر است که او «کم کار» به نظرمی آید، اما در عوض کارهای اندک علیرضا، فوق العاده، زیبا و گوش نوازند است. می گویند عشق الهی او تا به حال بیش از۴۰۰ هزار نسخه فروخته است.
اجرای موفق ارکستر سمفونیک تهران در وین
ارکستر سمفونیک تهران چندی پیش در اتریش برنامه اجرا کرد که تمامی آن اجراها به خوبی و آبرومندانه برگزار شد. گفتنی است که علی مرادخانی، رییس مرکز موسیقی ارشاد که توجه ویژه ای به ارکستر سمفونیک تهران دارد، در این سفر این گروه را همراهی می کرد.