باران کوثری: فکر میکنم گناهی مرتکب شدم!
رأی دهید
برای حمایت از ما بر روی لینک های آبی بالا کلیک کنید
فیلم سینمایی «روز سوم» با حضور عواملش شب گذشته ـ بیست و یکم بهمن ماه ـ در سینما فلسطیننقد و بررسی شد.
محمدحسین لطیفی کارگردان این فیلم ضمن اشاره به تمام شخصیتهایی که در قصهی این فیلم خلق شده است، گفت: اینها همه کسانی بودند که در واقعیت هم وجود داشتهاند، البته دقیقا همانند داستان واقعی نیست، در آنجا همه نجات پیدا کرده بودند من از چیزهایی که شنیده بودم ذرهای را توانستم نشان دهم.
وی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از بازیگران تلویزیونی در این فیلم گفت: من تلویزیون و سینمایی بودن را نمیفهمم، خود من به راحتی در هر دو بخش کار میکنم. برایم قابلیت بازیگران مهم است واگر فیلم توانسته با تماشاگر ارتباط برقرار کند، قطعا عامل اصلیاش بازیگری است که مقابل دوربین ایفای نقش میکند.
لطیفی همچنین با اشاره به لهجهها در فیلم اظهار داشت: لهجهای که بازیگران دارند برای خود خرمشهریها قابل باور بوده است. من حتی برای اینکه حس و حال هم درست درآید، با وجود اینکه میتوانستیم صحنههایی را در اطراف تهران بگیریم از تهیهکننده خواهش کردم به خرمشهر برویم و تمام صحنهها را آنجا بگیریم.
این کارگردان با اشاره به صحنه کانال گفت: این صحنه یکی از مهمترین لحظات فیلم است و توانمان را در جاهای دیگری نگه داشتم تا در آنجا خرج کنم و به خاطر همین طولانیتر از بقیه صحنهها شده است.
لطیفی درباره کاندید شدن «روز سوم» در دوازده رشته و حرفهای مطرح شده درباره آن اظهار داشت: من جزو معدود کسانی بودم که دوست نداشتم، فیلم به جشنواره برسد. من 10 سال پیش «سرعت» را در جشنواره شرکت دادم و بعد از آن بقیه فیلمهایم را شرکت ندادم. من جزو کسانی هستم که اعتقادی به جایزه دادن و جایزه گرفتن ندارم فقط معتقدم که گروهی دراین فیلم عاشقانه کار کردند.
وی افزود: در بخش انتخاب مردمی جشنواره هم اگر زودتر کار را میرساندیم قطعا میتوانست مورد نظر قرار گیرد.
باران کوثری بازیگر این فیلم هم با بیان اینکه خیلی خندهدار است که دربارهی سیمرغ گرفتن در اینجا حرف بزند اظهار داشت: این انتخابها نظر عدهای داور است. در این یکی دو روز برخوردها به گونهای بوده است که فکر میکنم گناهی را مرتکب شدهام که از دو فیلم کاندید شدهام و کمکم دارم میترسم و مشکل اصلی هم این است که «روز سوم» در 12 رشته و خونبازی در 6 و 8 رشته کاندید شده است.
وی همچنین دربارهی لهجهاش در فیلم و صحنههای زیر خاک گفت: برای لهجه مشاور داشتیم و با آدمهای مختلف حرف میزدیم. در صحنههای زیر خاک هم آنجا را همانند صندوقی درست کرده بودند که رویش حصیر میانداختیم.
کوثری اظهار داشت: همیشه آدم سعی میکند نقشهای متفاوتی بازی کند و خوشحالم امسال از دو فیلم متفاوت کاندید شدهام.
پوریا پورسرخ دیگر بازیگر فیلم هم راهنماییهای لطیفی و مالک سراج رادر رسیدن به نقشهآش و درآوردن لهجه بسیار موثر دانست و گفت: من بیتجربهترین عضو گروه بودم که همه کمکهای زیادی به من کردند.
برزو ارجمند نیز اظهار داشت: من چون بیشتر بازیگر تلویزیون هستم شاید در سال یک فیلم به من پیشنهاد شود و خوشحالم که در این فیلم بازی کردم. تنها سختی کار هم سرد بودن هوای آبادان بود که در آن شبکاریها خدا میداند که چقدر بچهها میلرزیدند.
حامد بهداد هم گفت: وقتی نقشی به من پیشنهاد میشود به نقاط ضعف و قوت آن نگاه میکنم و وقتی با یک نقش منفی و ضد قهرمان مواجه شدم نقاط مثبت آنرا پیدا کردم.
وی دربارهی پایانبندی فیلم اظهار داشت: پایان فیلم را دوست دارم و معتقدم فرم خوبی شده است و از دیدنش لذت میبرم.
در ادامه این جلسه مهدی سجادهچی توضیحاتی درباره فیلمنامه این فیلم ارائه داد و گفت: آقایی بنام زرگرنژاد تحقیقات این فیلم را انجام دادند و از یک داستان واقعی ایده را برای من نوشتند و من آن را تبدیل به فیلمنامه کردم.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در فیلمنامهاش اظهار داشت: یک سوم ابتدایی فیلمنامه من به ماجراهای قبل از جنگ مربوط میشود که در فیلم آقای لطیفی به صورت فلاش بک آنرا نشان دادند، ضمن اینکه چند شخصیت هم به کار اضافه شد.
حمید آخوندی مجری طرح «روز سوم» زمان ساخت این فیلم را 12 آبان تا 4 بهمن عنوان کرد و گفت: ما طی 62 جلسه فیلمبرداری داشتیم و از نظر امکانات هم هر آنچه خواستیم ارتش در اختیارمان قرارداد و به قول خود آقای لطیفی «خدا نوشت خدا گرفت و نامش شد روز سوم».
کاوه ایمانی تدوینگر و علیرضا جلالی تهیهکننده دیگر حاضر این جلسه بودند که توسط مهدی کرمپور اداره میشد.
================================