حمله شدید پوتین به آمریکا درکنفرانس جهانی امنیت

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه از آمریکا انتقاد کرده و گفته است این کشور در سراسر جهان به طور تقریبا نامحدود به زور متوسل می شود.
آقای پوتین گفت آمریکا از هر جهت پا را از مرزهای خود فراتر گذاشته است

آقای پوتین که در چهل و سومین کنفرانس سیاست امنیتی در مونیخ درآلمان سخنرانی می کرد گفت سیاست های آمریکا منتهی به مناقشه شده و به یک مسابقه تسلیحات هسته ای دامن می زند.

رهبر روسیه همچنین گفت که آمریکا اجرای قوانین خود را به نحوی که موجب بی اعتباری قوانین بین المللی می شود به فراتر از مرزهای خود گسترش می دهد.

آقای پوتین خاطرنشان کرد: "این سیاست آمریکا بسیار خطرناک است. هیچکس دیگر احساس امنیت نمی کند زیرا هیچکس نمی تواند خود را در پناه قوانین بین المللی قرار دهد."

این نخستین باری بود که رئیس جمهوری روسیه در کنفرانس مونیخ سخنرانی می کرد.

راب واتسون خبرنگار بی بی سی در امور دفاعی و امنیتی می گوید این سخنرانی ممکن است نقطه عطفی در روابط بین المللی بوده و لحن سرسختانه آقای پوتین احتمالا مبین این باشد که روسیه می خواهد قاطعیت و قدرت بیشتری نشان دهد.

خبرنگار بی بی سی می افزاید رهبران غربی در کنفرانس از جمله آنگلا مرکل، در پایان سخنرانی آقای پوتین گرفته به نظر می رسیدند.

کنفرانس سیاست امنیتی که اولین جلسه اجلاس آن در سال 1962 برگزار شد به صورت یک فرصت سالانه درآمده که رهبران جهان به توانند درباره مهمترین و عاجل ترین مسائل روز بحث و گفتگو کنند.

بیش از 500 نماینده در حال حاضر در این کنفرانس، سرگرم بررسی نقش روسیه در جهان هستند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند