ظهور گروه یهودی منتقد اسرائیل در انگلیس

گروهی از شخصیت‌های یهودی انگلیس با انتشار مرامنامه‌ای تحت عنوان «صداهای یهودی مستقل»، اعلام موجودیت کرده و هدف خود را تصحیح «سوءبرداشتی همگانی» بیان کرده اند که می‌پندارد «یهودیان این کشور صدایی واحد هستند و این صدا از سیاست‌های دولت اسرائیل حمایت می‌کند».

به گزارش «بی.بی.سی» در بیانیه ابتدایی این گروه که جمعی از نویسندگان، اساتید دانشگاه، حقوقدانان و هنرمندان یهودی آن را امضا کرده‌اند، آمده است: «ما بر این باوریم که طیف گسترده عقاید موجود در میان جمعیت یهودی این کشور از سوی آن دسته نهادهایی که خود را نماینده همه یهودیان می‌دانند، منعکس نمی شود. ما همچنین بر این باوریم که افراد و گروه‌ها در هر جامعه‌ای باید آزادانه نظر خود را بیان کنند بدون اینکه به آنها اتهام خیانت زده شود».


گروه «صداهای یهودی مستقل»، که بیانیه آن به امضای افرادی چون سر جفری بایندمن (حقوقدان و رئیس موسسه حقوق بشر انگلیس)، لیزا اپینیانزی (نویسنده و معاون رئیس انجمن قلم انگلستان)، و برایان کلوگ (استاد فلسفه دانشگاه آکسفورد) رسیده، با اشاره به این‌که سال 2007 میلادی چهلمین سالگرد اشغال نوار غزه و کرانه باختری رود اردن است، خواهان پدید آمدن فضایی برای به بحث گذاشتن آزادانه بحران خاورمیانه میان یهودیان از همه گرایش‌های فکری شده است.


این گروه پنج اصل را به عنوان اصول راهنما برای اهداف «صداهای یهودی مستقل» برشمرده است:
حقوق بشر امری جهانی است و استنثا نمی‌پذیرد. این موضوع در اسرائیل و سرزمین‌های اشغالی فلسطینیان نیز، همچون دیگر نقاط، صدق می‌کند.

امنیت و زندگی در صلح حق یکسان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها است.

لازمه صلح و ثبات آمادگی همه طرف‌های درگیر در مناقشه برای گردن نهادن به قوانین بین المللی است.

نژاد پرستی تحت هیچ شرایطی و در هیچ شکلی از آن قابل توجیه نیست؛ خواه یهود ستیزی باشد، یا عرب ستیزی و اسلام ستیزی.

مبارزه علیه یهود ستیزی امری حیاتی است و هرگاه که مخالفت با سیاست‌های دولت اسرائیل بی درنگ برپچسب یهود ستیزی می‌خورد، این امر حیاتی [مبارزه با یهودستیزی] است که زیر سئوال می‌رود.

امضاکنندگان این بیانیه نوشته‌اند: وقتی کسانی که خود را سخنگوی یهودیان انگلیس و دیگر کشورها می‌نامند، حمایت از سیاست‌های قدرت اشغالگر را مقدم بر دفاع از حقوق اولیه مردم تحت اشغال بدانند، این اصول را نقض کرده‌اند.

در ادامه بیانیه «صداهای یهودی مستقل» آمده است: «ساکنان فلسطینی کرانه باختری و نوار غزه در شرایطی بسیار بد زندگی می‌کنند و امید بسیار اندکی به آینده دارند. ما حمایت خود را از صلحی مبتنی بر گفتگو میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها اعلام می‌کنیم و با هرگونه اقدام دولت اسرائیل برای تحمیل راه حل‌هایش بر فلسطینیان مخالفیم».

این گروه از یهودیان بریتانیایی در پایان بیانیه خود نوشته‌اند «صداهای یهودی مستقل»، از این پس به طور پیوسته نظرات خود را اعلام می‌کند و از یهودیان دیگر دعوت کرده به این گروه بپیوندند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد