یک ایرانی ژن عامل اختلال در خواب را کشف کرد

تحقیقات یک دانشمند ایرانی در عرصه ژنتیک خواب به زودی به یافتن علت اصلی و در عین حال ارائه شیوه درمانی برای یکی از بزرگترین اختلالات خوابی در مردم سراسر جهان منجر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محتوای کلی تحقیقات پروفسور مهدی تفتی از دانشگاه لوزان

 سوئیس بر روی خواب طبیعی در حیوانات متمرکز است. وی قصد دارد تا تحقیقاتی را که دو سال پیش بر روی خواب طبیعی آغاز کرده است را به سرانجام برساند.


بر اساس تحقیق صورت گرفته، کیفیت خواب با گذشت سن در برخی افراد با افت نسبی همراه می شود و دلیل عمده آن نیز این است که قسمت مهمی از فرآیند خواب دچار تغییراتی می شود. اکنون پروفسور مهدی تفتی با این تحقیق دریافته است که وجود ژنی به نام دریافت کننده ویتامین A علت اصلی بروز چنین اختلالی است.


وی ابراز امیدواری کرده است تا 6 ماه دیگر نتایج قطعی تحقیقات چندین ساله اش را از طریق کنفرانس های مطرح بین المللی منتشر کند.

به گزارش مهر، پروفسور مهدی تفتی که پس از ارایه پایان نامه دکتری خود در زمینه تخصصی narcolepsy در سال 1991 از دانشگاه معروف مون پلیه فرانسه، مدرک PhD خود را دریافت کرد، هم اکنون از جمله دانشمندان مطرح بین المللی در عرصه تحقیقات بنیادین ژنتیک خواب در سراسر جهان به شمار می آید.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +272ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +257شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +222شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +196وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +184نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +157فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +139ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +137شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است