عزیمت بیماران جهان به چین برای درمان ژنتیکی سرطان
رأی دهید
بسیاری از بیماران سرطانی در جهان برای درمان ژنتیکی بیماری خود عازم چین می شوند. به نوشته پایگاه اینترنتی روزنامه الشرق الاوسط لندن با توجه به آنکه مقامات چین اواخر سال 2003 اجازه استفاده از درمان ژنتیکی برای سرطان های پیشرفته را صادر کردند بسیاری از بیماران در اروپا و امریکای شمالی که قدرت مالی دارند و بیماری آنان وارد مراحل پیشرفته شده است به امید درمان عازم بیمارستان های چین می شوند.
در این نوع درمان ژنی به نام ، P53 ، به داخل ویروس تزریق شده و سپس این ویروس به داخل بدن بیمارانی که بیماری آنان پیشرفته شده است تزریق می شود.
این ژن در حالت عادی در داخل سلول های زنده بدن انسان وجود دارد اما متاسفانه یا به سبب عوامل مختلف از کار افتاده است یا دچار تغییراتی شده است که کارایی آنرا در بیماران سرطانی از بین می برد.
وارد شدن این ژن به بدن انسان سبب می شود ژن به داخل سلول های سرطانی برود و با برنامه ریزی مدت زندگی سلول های سرطانی آنها را وادار به خودکشی کند.
رئیس بخش تحقیقات شرکت چینی که این داروی ژنتیکی را تولید کرده است ضمن تاکید بر کارایی و امنیت این دارو افزود تنها اثر منفی این دارو این است که دمای بدن را به یکباره افزایش می دهد که این افزایش دما با گذشت زمان و بدون نیاز به هرگونه اقدام درمانی از بین می رود.
تحقیقات درباره این دارو حدود 10 میلیون دلار امریکا هزینه در بر داشته است و هزینه درمان هر شخص با استفاده از این روش به مدت 2 ماه به 20 هزار دلار می رسد.
رئیس بخش تحقیقات شرکت گفت در 64 درصد مواردی که افراد به مدت 8 هفته تحت درمان هسته ای و تزریق هفتگی قرار گرفته اند سرطان کاملا کاهش پیدا کرده است اما در 32 درصد موارد این کاهش جزئی بوده است.